Oppas Moos

Moos (63)

Super vrolijk!

Oppas in Amsterdam
€ 15 | € 18
Meet Moos Hi, Ik ben 62 en ben sinds 2011 nanny. Ik ben graag buiten aan de wandel en doe met kids verstoppertje en soms een speurtocht, lees veel voor en help met leren lezen of ander huiswerk, ik zing veel tijdens het koken wat een hobby van me is en hou van bordspelletjes.

Het leukste aan oppassen vind ik de omgang met kinderen: hun spontaniteit, hun leergierigheid, hun speelsheid. Ik vind het fijn om een kind zich veilig en geborgen te laten voelen. En om een kind te zien groeien. Aanvankelijk paste ik alleen op kleine kinderen op tot 4 jaar. Tegenwoordig overwegend NSO waarbij ik ook help met huiswerk maken; nu met schoolwerkbegeleiding basisschoolkind van 9 vanwege de lockdown. Van kinderen word ik blij! πŸ˜ƒπŸ€ΈπŸΏβ€β™€οΈ





Ervaring Moos heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Moos heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Hoger beroepsonderwijs (en de voorlopers daarvan)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans & Duits & Spaans

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Moos

3 reviews

Anneke van de Watering review on babysitter

Fam. Anneke van de Watering

1 kind

Amsterdam

Eigenlijk is Moos de beste oppas die je kunt hebben. Ze heeft veel liefde en aandacht en humor en leuke plannen. Mijn zoon is dol op haar! Ze is heel gezellig, maakt ook t avondeten klaar en helpt met schoolwerk. Topper!
Dolf review on babysitter

Fam. Dolf

2 kinderen

Amsterdam

Moos is een betrouwbare, sociale, trouwe, lieve en gezellige oppas. Moos zit vol met leuke ideeen en zorgde ervoor dat onze jongens een warm en fijn thuis hadden. Moos denkt actief mee over de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen waar ze op past en is een goede kok ( voor onze maakte ze ook de maaltijden klaar). Onze tweeling jongens waren 2 toen Moos kwam oppassen, en 4 toen we naar de VS vertrokken, en nu, 5 jaar later, hebben we nog steeds contact! Moos is een top oppas en we raden haar iedereen aan!
Reinout review on babysitter

Fam. Reinout

4 kinderen

Broek in Waterland

Moos is een betrouwbare en lieve oppas voor ons gezin geweest. De band met de kinderen was goed. Ze had veel aandcaht voor ze, deed spelletjes, kookte goed en het was altijd fijn als zij er was. Nu onze kinderen ouder ziujn, hebben we nog steeds contact met haar. Echt een aanrader!