Oppas Souad

Souad (22)

Super betrouwbaar

Oppas in Amsterdam
€ 10 | € 14
Meet Souad Hi ouders! Leuk kennis te maken. Ik ben souad en ik ben 21 jaar en woon in Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik me diploma maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond. Mijn hobby’s zijn: boeken lezen, cakes bakken en wandelingen maken. Als persoon ben ik zeer vriendelijk, geduldig en benader ik alles op en positieve manier. Bovendien heb ik door mijn ruime oppas ervaring een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen, waaronder eersteklas communicatie en handigheid in het oplossen van problemen. Ik blink uit in: kinderen bezighouden met spelletjes, puzzels, en activiteiten, kinderen helpen met schoolopdrachten, het organiseren en uitvoeren van activiteiten en afspraken op school of in de vrije tijd, het bijbrengen van gewenst sociaal gedrag.

Het leukste aan oppassen vind ik mijn creaitiviteit kunnen toepassen. Dat doe ik door leuke spelletjes, uitjes en opdrachten te organiseren. Ik vind het erg leuk om al me aandacht aan de kinderen te besteden, daar haal ik veel plezier uit. Ik vind het ook fijn om in en huiselijke omgeving te werken, omdat dat mij veel rust geeft. Wat ik ook erg leuk vind is om kinderen nieuwe dingen te leren en ze en leuke dag te bezorgen. Dat geeft mij en voldaan gevoel.

Ervaring Souad heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Souad heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Maatschappelijk werk en dienstverlening

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Arabisch

Rijbewijs

Andere ouders over Souad

1 review

Fatima  review on babysitter

Fam. Fatima

5 kinderen

Amsterdam

Souad is ontzettend lief, spontaan en maakte gelijk contact met mijn kinderen. Het voelde alsof ik haar al jaren ken. de kids en wij waren blij met haar aanwezigheid. Ze is communicatief en betrokken. Ze wisselt de activiteiten graag af. Zeker een aanrader.