Oppas Sanne

Sanne (25)

Super betrouwbaar!

Oppas in Utrecht
€ 8 | € 10
Meet Sanne Hee lieve ouders! Mijn naam is Sanne, 24 jaar en masterstudent ‘Global business and sustainability’ aan de Rotterdam school of management, tevens werkzaam aan de UU. Ik heb veel oppaservaring, ik pas namelijk al meer dan 9 jaar op kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Ik heb opgepast op vaste middagen/hele dagen en avonden. Ik ben een actieve oppas die het leuk vind om spelletjes te spelen, maar ook naar bijvoorbeeld de kinderboerderij te gaan. Als ik niet met mijn studie bezig ben, doe ik aan fitness en tennis wat ik allebei heel leuk vind om te doen en hou ik van lunchen of afspreken met vriendinnen. Hopelijk tot snel!

Ik heb bijna 10 jaar ervaring met oppassen en heb op kinderen van alles leeftijden gepast. Baby’s tot en met tieners.

Ik vind oppassen mega gezellig, spelletjes spelen, lekker kletsen, buitenspelen en helpen met huiswerk zijn mijn specialties.Ervaring Sanne heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Sanne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Sociale Geografie en Planologie

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Sanne

2 reviews

Valent review on babysitter

Fam. Valent

Utrecht

Sanne kwam weer bij ons oppassen. De kinderen zagen er al naar uit. Sanne was er op tijd en gaat op leuke manier om met de kinderen. Volgende week komt ze weer!
Visser review on babysitter

Fam. Visser

1 kind

Amsterdam

Fijne oppas