Jessica

Super betrouwbaar!
20 jaar oud
Amsterdam
€ 10 | € 12
Over Hoi lieve ouders, Mijn naam is Jessica. Ik ben 19 jaar oud en Ik woon sinds december 2017 in hartje Amsterdam. Ik heb mijn havo diploma gehaald en ik heb nu een heerlijk tussenjaar. Vanaf September begin ik met de opleiding Creative Business op de HvA. In het dagelijkse leven doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. Naast het oppassen werk ik zo nu en dan als hostess voor verschillende bureaus. Ook heb ik jaren lang gehockeyd op hoog niveau!

De oppaservaring die ik heb zijn met kinderen in de leeftijden 0 tot en met 8 jaar oud. De tijden waar ik tot nu toe veel heb mogen oppassen, waren in de middag en avond. Eigenlijk heel de dag. Ik bracht en haalde de kinderen in de middag uit school en deed dan leuke dingen met ze, zoals: naar buiten gaan, spelen, knutselen. In de avond at ik samen met ze en las ik voor het slapen gaan nog een verhaaltje voor. Ook heb ik baby ervaring vanaf 2 dagen oud! Mijn grootste en gaafste oppaservaring die ik heb mogen meemaken, was mee gaan als Au pair naar Amerika met drie kinderen voor 3 maanden. De kinderen waren 3, 5 en 7 jaar oud. Ik was vooral mee als ondersteuning voor de moeder, maar daarnaast paste ik ook alleen op de kinderen, wanneer beide ouders moesten werken. Ik ging dan Amerika verkennen samen met de kinderen. Zo zat ik onder andere in de steden New York en San Francisco. Met kinderen bezig zijn vind ik het leukste wat er is!

Wat ik vooral leuk vind om met de kinderen te doen is; spelen, kleuren, knutselen, bakken, verstoppertje spelen en buiten spelen. Ook laat ik ze soms lekker hun eigen gang gaan in de speelhoek als ze meerdere broertjes of zusjes hebben. Wat ik belangrijk vind bij een gezin als ik kom oppassen, is dat ik precies weet wat ik die dag voor de kinderen kan betekenen en wat de ouders van mij verwachten. Hopelijk tot snel! Liefs, Jessica

public_profile.experience Jessica heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Jessica heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Talen Nederlands & Engels

Andere ouders over Jessica

0 reviews