Oppas Tirza

Tirza (20)

Voorlees ster

Oppas in Amsterdam
€ 7 | € 10
Meet Tirza Hi ouders! Mijn naam is Tirza en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tijdelijk gestopt met mijn studie en daarom ben ik per direct opzoek naar een leuk oppas adresje, ik ben daarom ook best wel flexibel in mijn werktijden. Vorig jaar heb ik mijn VWO diploma behaald, en ben ik bedrijfskunde gaan studeren aan de UvA, maar heb ik besloten om mijn studie in september weer op te pakken. Ik heb het altijd al heel leuk gevonden om met kinderen te werken, en het lijkt me daarom super leuk om als oppas te werken. Ik vind het leuk om koekjes te bakken, voor te lezen, knutselen, spelletjes te spelen of om eventueel te helpen met huiswerk, ook vind ik het altijd heel leuk en gezellig met kinderen om mij heen. Ik heb al eerder op kinderen gepast, dus ik heb al enige ervaring. Hartelijke groet, Tirza

Ervaring Tirza heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Tirza heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vwo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Tirza

5 reviews

Jolanda  review on babysitter

Fam. Jolanda

2 kinderen

Kortenhoef

Lief ,rustig, behulpzaam
wognum review on babysitter

Fam. wognum

3 kinderen

Weesp

Thirza nam proactief contact op na de boeking. Kon goed overweg met onze jongens. maakte zich meteen populair met meegebrachte voetbalplaatjes. Behulpzaam door de dag. Niet bang om in te grijpen bij teveel Ipad gebruik. De jongens hebben het erg leuk gehad. Ik hoorde veel gelach van beneden. En lekker lang naar buiten. Zelf nog opdracht van de kleuterjuf volbracht. Helemaal perfect.
Ruige review on babysitter

Fam. Ruige

1 kind

Amstelveen

Ons zoontje van 1 vond Thirza fantastisch. Erg fijn persoon, sociaal en op tijd. Aanrader!
Ruige review on babysitter

Fam. Ruige

1 kind

Amstelveen

Ons zoontje van 1 vond Thirza fantastisch. Erg fijn persoon, sociaal en op tijd. Aanrader!
De Jong review on babysitter

Fam. De Jong

2 kinderen

Amsterdam

Tirza heeft geweldig op onze twee kinderen gepast. Vooral het koekjes bakken en het lang buitenspelen vielen in de smaak. Tirza is rustig en had een prettige klik met de kinderen.