Oppas Lita

Lita (18)

Voorleesster

Oppas in Amsterdam
€ 5 | € 7
Meet Lita Hoi, ik ben Lita en 17 jaar. Momenteel zit ik in 5vwo en ben ik bezig met het behalen van mijn diploma. Op dit moment ben ik ook een juniormentor voor 12/13-jarigen op mijn school. Sinds mijn 13e ben ik gaan oppassen. Doordat ik zelf 4 jongere zusjes heb, heb ik geleerd hoe het beste om te gaan met jongere kinderen. Op mijn oppaskinderen doe ik veel dingen zoals voorlezen, koken, knutselen en buiten spelen. Ik ben sinds ik het me kan herinneren altijd al dol op kinderen geweest en hopelijk willen jullie als ouder me de kans geven om dit te bewijzen. Ik hoor het graag als u wilt kennismaken.

Hallo ouder, het leukste aan oppassen vind ik voorlezen, samen met ze gezellig spelletjes spelen en buiten spelen mag ook niet missen. Daarnaast vind ik voor de kinderen koken ook heel erg leuk.

Ervaring Lita heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Lita heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Gedrag en Samenleving

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Andere ouders over Lita

1 review

Tjandra review on babysitter

Fam. Tjandra

Lita is slim vriendelijk en ontzettend geduldig. Ze benaderd mijn kinderen op een rustige manier, vooral mijn tweejarige dochter is dol op haar. In ons drukke gezin is Lita en punt van rust en aandacht voor haar.