Sofie

Super betrouwbaar!
25 jaar oud
Amsterdam
€ 10 | € 12
Over Dag! Mijn naam is Sofie Ouwerling, 24 jaar en kom uit Breda. Inmiddels woon ik al 6 jaar in Amsterdam en ben ik bijna afgestudeerd als verpleegkundige! Ik heb het hier onwijs naar mijn zin, ik heb mijn studie op orde en daarbij een leuk sociaal leven. Al van jongs af aan ben ik veel aan het oppassen en dit vind ik dan ook erg leuk. Ik heb gepast op nichtjes en neefjes en ook hier in Amsterdam heb ik mijn vaste adresjes gehad. Het paste dan ook helemaal bij mij toen ik afgelopen half jaar mijn afstudeerstage mocht lopen op de afdeling Verloskunde in het Zaans Medisch Centrum. Ik heb in 20 weken onwijs veel ervaring opgedaan in de zorg voor een (zieke) pasgeborene en zijn of haar moeder na de bevalling. De allerkleinste heb ik op de wereld zien komen en heb ik de in de eerste dagen van hun bestaan mogen verzorgen. Dit maakt ook dat ik graag oppaswerk doe naast de laatste fase van mijn studie. Ik heb geen voorkeur voor leeftijden, ik vind alles leuk en zal overal een lieve en gezellige oppas zijn. Wellicht tot snel!

Ik heb ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, en van pasgeborenen tot 8 jarige. Ik heb in Amsterdam een vast oppas adresje gehad bij kindjes met de leeftijd 3 en 0. Luiers verschonen en voeden is voor mij geen enkel probleem.

Als nanny zal ik het initiatief nemen om leuke dingen te doen, zoals knutselen, buitenspelen, koken etc. Als dat nodig is help ik graag met alledaagse taakjes zoals koken, boodschappen doen of huiswerkbegeleiding.

public_profile.experience Sofie heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Sofie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Talen Nederlands & Engels

Andere ouders over Sofie

2 reviews

Andrea review on babysitter
Ze is een lieve en vrolijke meid! Ze werkt hard, heeft tijd voor grapjes, is zorgzaam en veel ervaring met kinderen. Ik zou haar zeker aanraden als oppasser!
- Andrea
Metselaars review on babysitter
Sofie is een lieve oppas! Kan goed overweg met alle leeftijden en de kinderen vonden het super fijn met haar. Leuke spontane meid
- Metselaars , 3 kinderen
Amsterdam