Shane

Tekenen!!
19 jaar oud
Amsterdam
€ 7 | € 7
Over ik ben achttien jaar, ik hou van lekker sporten en actief en gezond bezig zijn, zo zit ik op kickboxen en rij ik paard. Ook ben ik erg veel bezig met mode en kunst, met mijn opleiding ben ik elke dag bezig met fashion design, maar ik hou zelf ook erg van naaien thuis, en museas probeer ik ook zo vaak mogelijk naar toe te gaan. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan, en pas al best een tijdje op, en ik hoop binnenkort op uw kinderen!!

Ik pas al zon ongeveer 4 jaar op waarbij ik ervaring heb met kinderen vanaf ongeveer 4 jaar tot 16, ik heb nog niet veel ervaring met hele jonge kinderen maar ik sta open voor alles en ik leer graag, dus twijfel niet om me daarvoor te vragen! Huiswerk kan ik zeker mee helpen, ik ben geen masterbrein maar ik doe mijn best !!!

Ik ben extra kok bij restaurant Domenica, dus ik hou van koken, en als uw kinderen daar geintresseerd in zijn kunnen we samen lekkere dingen bakken/koken, en ik kan ook altijd avondeten klaarmaken als dat nodig is! alles wat de kinderen leuk vinden ben ik in voor, soms zal dat lekker naar buiten zijn, tekenen, naar museas, knutselen, koken, spelletjes, noem maar op!

public_profile.experience Shane heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Shane heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Talen Nederlands & Engels

Andere ouders over Shane

1 review

Claire review on babysitter
Shane is een super vriendelijke meid die erg betrouwbaar is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ze heeft altijd met plezier op mijn 3 kinderen gepast en dat ging heel goed. Ze is altijd op tijd en is respectvol in de omgang.
- Claire