Oppas Senna

Senna (21)

Super betrouwbaar

Oppas in Amsterdam
€ 7 | € 9
Meet Senna Hi ouder(s)! Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Senna, 20 jaar en ik woon sinds kort in Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie Psychologie en ik studeer dit aan de Vrije Universiteit. Naast oppassen en studeren doe ik ook nog aan roeien (bij een studentenvereniging) en zit ik op hiphop.

Hi ouder(s)! Ik pas op sinds mijn 14de en vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Ik houd er vooral van om samen leuke spelletjes te spelen, zoals bijvoorbeeld monopoly (maar eigenlijk vind ik elk spelletje wel leuk). Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn of gewoon lekker te voetballen in de speeltuin. Voorlezen vind ik ook altijd heel gezellig. Ik heb dus al 6 jaar ervaring met oppassen en ik heb dan ook opgepast bij meerdere en verschillende gezinnen. Ik heb ervaring met kinderen van 3 t/m 12 jaar, maar sta ook open om op te passen bij gezinnen met jongere (of oudere) kinderen! Naast de leuke activiteiten die ik graag doe met kinderen, ben ik natuurlijk ook bereid om voor/met ze te koken en ze uit school te halen. Omdat ik ervaring heb in huiswerkbegeleiding, kan ik ze ook altijd helpen met hun schoolwerk!

Ervaring Senna heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Senna heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Psychologie

Nederlands & Engels

Andere ouders over Senna

1 review

Sofie review on babysitter

Fam. Sofie

Senna heeft op onze kindjes van 8 en 7 opgepast. Ze is heel lief, zorgzaam en verantwoordelijk. Ze is heel loyaal en als er iets is, dan doet ze wat goed is. En heel leuk voor de kinderen. Dus ik zou haar zeker aanraden.