Oppas Pien

Pien (24)

Voorlees ster

Oppas in Amsterdam
€ 8 | € 9
Meet Pien Hi mijn naam is Pien! Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Delft. Eén van mijn hobby's is reizen. Na mijn opleiding in de zorg heb ik een reis gemaakt door Zuidoost-Azië. Ook voordat ik aan mijn hbo opleiding begon heb ik gereisd in Centraal Amerika. Tegenwoordig studeer ik met veel plezier Pedagogiek (opvoedkunde) aan de hogeschool Inholland in Amsterdam. Hier woon ik ook op kamers, maar ik ben nog regelmatig in Delft. Verder hou ik van lezen, (taarten)bakken, knutselen en ukelele spelen. Ik zou mijzelf omschrijven als geduldig, verantwoordelijk en flexibel.

Ervaring Pien heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Pien heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogiek (HBO-bachelor)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Pien

2 reviews

Farell review on babysitter

Fam. Farell

1 kind

Delft

Pien is a good babysitter. She actively played with our daughter. Our daughter was asking when is she coming back, shortly after she left. I can recommend Pien.
Horrst review on babysitter

Fam. Horrst

3 kinderen

Delft

Wat een lieve oppas is Pien! Volgens onze meiden de beste oppas die we tot nu toe hebben gehad. Ze is heel goed en voorlezen en geeft de kinderen snel een vertrouwd gevoel.