Oppas Fairouz

Fairouz (30)

Super betrouwbaar

Oppas in Amsterdam
€ 17 | € 11
Meet Fairouz Hallo, Ik ben Fairouz, ik ben 29 jaar. Ik heb ruim 6 jaar ervaring als oppas aan huis. Ik heb ontzettend veel plezier om met kinderen te werken en te zien hoe ze vooruit komen in hun ontwikkeling. Verder neem ik graag initiatieven en beschik ik over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ik ben ook een team speler. Ik ben erg gemotiveerd en enthousiast. Ik ben van nature erg flexibel, geduldig en creatief ingesteld. Mijn hobby's zij koken, bakken, sporten, reizen.

Hallo ouder, Ik heb ontzettend veel plezier om met kinderen te werken en te zien hoe ze vooruit komen in hun ontwikkeling. Verder neem ik graag initiatieven en beschik ik over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ik ben ook een team speler.

Ervaring Fairouz heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Fairouz heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

M Public Administration

Ervaring met babies

Nederlands & Spaans & Arabisch

Rijbewijs

Andere ouders over Fairouz

1 review

Lies review on babysitter

Fam. Lies

Fairouz is echt de beste oppas die je je maar kan wensen. Ze gaat heel rustig met de kinderen om, ze in goed grenzen aangeven naar de kinderen, ze houdt van grapjes, ze is geweldig in knutselen, ze kan heerlijk koken! ze is heel betrouwbaar en we missen haar nog elke dag. Omdat we verhuisd zijn naar de andere kant van het land kon ze niet meer bij ons oppassen.