Oppas Kiki

Kiki (21)

Keukenprinses

Oppas in Amsterdam
€ 5 | € 9
Meet Kiki Dag lieve ouders, Ik ben Kiki en ben 21 jaar oud. Ik werk momenteel op een middelbare school en wil in mijn vrije tijd graag wat bijverdienen door iets te doen wat ik graag doe; babysitten! Dit, omdat ik de nodige ervaring heb maar ook omdat ik het enorm leuk vind met kindjes te zijn. Ik ben al ruim 4 jaar oppas voor verschillende kindjes. Ik ben een zorgzaam, lief en sociaal/spontaan persoon en pas me gauw aan, aan de omgeving. Verder ben ik qua werkdagen/tijden zeer flexibel en kan bijna alles in overleg. Graag word ik de nieuwe lieve en zeer zorgzame oppas van uw kind(eren).

Dag lieve ouders , Ik vind oppassen super leuk omdat k dat heel graag doe en genoeg kan krijgen van kinderen , niks is voor mij teveel of gek als het gaat om kinderen dan doe k dat met alle plezier !

Ervaring Kiki heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Kiki heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Sociaal Werk

Ervaring met babies

Nederlands

Andere ouders over Kiki

1 review

Hajat review on babysitter

Fam. Hajat

2 kinderen

Amsterdam

Flexibel, neemt zelfinitiatief, begeleidende en ondersteunende rol geweest voor mijn zoontje die extra hulp nodig heeft gehad op school, actief en ondernemend. Khadija heeft veel humor en een lieve persoonlijkheid. Ook toen ik eenmaal was bevallen van mijn baby heeft khadija ons enorm geholpen en gesteund voor zowel allebei de kinderen.