Oppas Ashley

Ashley (26)

Super betrouwbaar

Oppas in Amsterdam
€ 8 | € 10
Meet Ashley Hi ouders, leuk kennis te maken. Ik ben Ashley, ik ben 25 jaar en woon sinds kort in Amsterdam. Ik werk als shiftleader in de horeca maar ben hiernaast nog op zoek naar een leuke bijbaan. Zelf heb ik een neefje van 7 en een nichtje van bijna 3 maanden oud. Ik pas regel matig op en ben gek op kinderen. Ik heb veel geduld met kinderen en ben ook de moeilijkste niet, ik vind het leuk om iets te ondernemen zoals gezellig knutselen, koekjes bakken en/of lekker naar de speeltuin. Ik ben ook in het bezit van een VOG dit omdat ik ook met gehandicapten kinderen heb gewerkt. Hiernaast doe ik nog een thuis studie interieurstyliste en daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Liefs Ashley

Hallo ouder, het leukste aan oppassen vind ik, dat ik altijd actief bezig ben en nooit elke dag het zelfde is. Gezellig kletsen en iets ondernemen met kinderen vind ik ook heel leuk en gezellig.

Ervaring Ashley heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Ashley heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vmbo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Ashley

1 review

Kylie review on babysitter

Fam. Kylie

1 kind

Uithoorn

Ashley is betrouwbaar, lief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze leest de kleine boekjes voor, speelt of knuffelt en maakt haar vooral erg aan het lachen. Ik ga altijd met een gerust hart weg.