Oppas Ninke

Ninke (26)

Voorleesster

Oppas in Stationsstraat
€ 5 | € 9
Meet Ninke Hallo! Mijn naam is Ninke Fabrie. Oppassen doe ik al sinds mijn 14e en ik heb altijd al interesse gehad in werken met kinderen. Op de middelbare school ben ik leerlingmentor geweest en ik geef dansles bij de dansacademie FaFa aan kinderen van 6 tm 9 jaar. Het lijkt me erg leuk om eens bij u te komen oppasen en ik hoor het graag als u wilt kennismaken! Met vriendelijke groet, Ninke Fabrie.Ervaring met babies

Bakfiets skills

Andere ouders over Ninke

4 reviews

Joanne  review on babysitter

Fam. Joanne

Het was voor mij allemaal nieuw om een oppas in te zetten via Oppas Madelief en dus best spannend. Tijdens de kennismaking hadden zowel mijn dochter als ikzelf gelijk een heel positief gevoel over Ninke. Alles was goed verlopen en ze heeft me gedurende de avond op de hoogte gehouden hoe het ging.
Jochem review on babysitter

Fam. Jochem

Ninke ging heerlijk met ons zoontje op pas, ging met hem lunchen en deed hem in bed. 100%vrolijkheid en enthousiasme. Zelfs een vogel die spontaan de keuken in vloog kon haar niet van de wijs brengen!
Nicole review on babysitter

Fam. Nicole

Ze is altijd stipt op tijd erg vriendelijk en onze kinderen zijn gek op haar. Wat wil je nog meer! Elke keer een feestje als ze er is.
Kok review on babysitter

Fam. Kok

1 kind

Haarlem

Hele fijne oppas. Betrouwbaar, op tijd en flexibel!