Ninke

Voorleesster
25 jaar oud
Stationsstraat
€ 5 | € 9
Over Hallo! Mijn naam is Ninke Fabrie. Oppassen doe ik al sinds mijn 14e en ik heb altijd al interesse gehad in werken met kinderen. Op de middelbare school ben ik leerlingmentor geweest en ik geef dansles bij de dansacademie FaFa aan kinderen van 6 tm 9 jaar. Het lijkt me erg leuk om eens bij u te komen oppasen en ik hoor het graag als u wilt kennismaken! Met vriendelijke groet, Ninke Fabrie.

Andere ouders over Ninke

4 reviews

Joanne  review on babysitter
Positief gevoel!
Het was voor mij allemaal nieuw om een oppas in te zetten via Oppas Madelief en dus best spannend. Tijdens de kennismaking hadden zowel mijn dochter als ikzelf gelijk een heel positief gevoel over Ninke. Alles was goed verlopen en ze heeft me gedurende de avond op de hoogte gehouden hoe het ging.
- Joanne
Jochem review on babysitter
100% vrolijkheid en enthousiasme
Ninke ging heerlijk met ons zoontje op pas, ging met hem lunchen en deed hem in bed. 100%vrolijkheid en enthousiasme. Zelfs een vogel die spontaan de keuken in vloog kon haar niet van de wijs brengen!
- Jochem
Nicole review on babysitter
Perfecte oppas
Ze is altijd stipt op tijd erg vriendelijk en onze kinderen zijn gek op haar. Wat wil je nog meer! Elke keer een feestje als ze er is.
- Nicole
Kok review on babysitter
Hele fijne oppas
Hele fijne oppas. Betrouwbaar, op tijd en flexibel!
- Kok , 1 kind
Haarlem