Oppas Jihad

Jihad (22)

Super betrouwbaar

Oppas in Amsterdam
€ 12 | € 12
Meet Jihad Dag lieve ouders! Ik ben jihad en ben 22 jaar oud. Mijn Hobbies zijn tekenen, schilderen en bakken. Heb zelf pedagogisch gestudeerd en daarna fashion design. Momenteel ben ik een bakster en heb een eigen bedrijfje genaamd War.bakery ! Naast het bakken wil ik graag oppassen, omdat ik het altijd al heb gedaan. Ben super goed met kinderen en wil later een kinderdocent worden.

Hallo ouders, ik houd ervan om creatief te zijn. Wat ik leuk vind aan dat is omdat kinderen zichzelf goed leren kennen. Ze leren om soms geduldig te zijn, soms te concerteren, soms denken aan wat fantasie is en wat niet. Zichzelf overtreffen. Ik vind dat super mooi ik te zien en wil dat altijd mee geven aan de kinderen, dat je alles kan! Zolang je maar ervoor gaat. Ook vind ik het leuk om te bakken, dingen in elkaar werken en het eind resultaat is zo rustgevend en overheerlijk. Dat de kinderen ook leren van geduld loont! Goede werk loont!

Ervaring Jihad heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Jihad heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Pedagogisch Werker 4 Kinderopvang

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Arabisch & Spaans

Rijbewijs

Andere ouders over Jihad

1 review

Ilse review on babysitter

Fam. Ilse

4 kinderen

Amsterdam

Wij waren heel blij met Jihad als onze oppas! Ze speelt goed in op wat de kinderen nodig hebben en stelt zich flexibel op. Ze neemt initiatieven en kwam afspraken altijd na. Nu onze kinderen wat ouder zijn hebben we eigenlijk geen oppas meer nodig, maar bevelen Jihad zeker aan!