Oppas Hasna Maria

Hasna Maria (22)

Super vrolijk!

Oppas in Aalsmeer
€ 9 | € 12
Meet Hasna Maria Beste ouders, mijn naam is Hasna en ik kom uit Aalsmeer. Maar ik ben flexibel en heb een eigen auto:) Ik ben een enthousiaste meid , super sociaal en zorgzaam. Ik ben altijd omringd geweest door kinderen uit de familie en ben super dol op ze. Ik ben leergierig en pik snel dingen op. Ik houd van outdoor activiteiten, creatieve dingen doen en sporten. Mijn hobbies zijn reizen, koken en wandelen in de natuur. Ik spreek zelf Nederlands Engels Pools en wat Spaans. Ik heb geen moeite met communicatie en het binden met zowel ouders als de kinderen. Ik ben ook te zeker te vertrouwen en rechtvaardig in alles wat ik doe.

Ervaring Hasna Maria heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Hasna Maria heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

leraar vo 2e graad in Engels

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Hasna Maria

2 reviews

houda review on babysitter

Fam. houda

ik vond Hasna een fijne oppas voor mijn kinderen 8 maanden ongeveer, Hasna communiceerde altijd met mij en was duidelijk wat er gebeurde liet ze zeker weten wij waren te vreden! Een 5 ik hoop dat ze een fijne werktijd tegenmoet gaat. Groetjes
Zhang review on babysitter

Fam. Zhang

3 kinderen

Aalsmeer

My kids love her. Hasna is also very good with helping my kids with homework. She’s caring and reliable. Always on time and can handle 3 kids at one time!