Oppas Joanne

Joanne (21)

Enthausiast, geduldig en creatief

Oppas in Amersfoort
€ 9 | € 10
Meet Joanne Hallo Ouders! Ik ben Joanne. Ik werk graag met kinderen en heb ook al wat ervaring. Ik pas al sinds ik 15 ben incidenteel op. Via NannyNina heb ik afgelopen jaar 3 middagen in de week opgepast bij een vast gezin, dit vond ik ook erg leuk! Ik ben enthausiast en geduldig maar ook duidelijk. Ik ga graag opzoek naar leuke dingen om met de kinderen te doen zoals knutselen, spelletjes, lekker naar buiten of bijvoorbeeld iets bakken! Ook helpen met huiswerk doe ik graag.

Ervaring Joanne heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Joanne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Havo

Nederlands & Engels

Andere ouders over Joanne

2 reviews

Jolien review on babysitter

Fam. Jolien

3 kinderen

Hilversum

Joanne is een hele leuke lieve oppas voor kinderen. Ze doet veel met ze als spelletjes, verstoppertje, knutselen etc. Ze weet goed wat ze leuk vinden en geniet ook nog van het oppassen. Ze neemt geregeld initiatief om bv cupcakes oid te bakken. Ze heeft een jaar 3 dagen per week bij ons opgepast.
Marcel review on babysitter

Fam. Marcel

Joanne is een vrolijke meid. Betrouwbaar en communiceert goed. De kinderen zijn altijd blij als ze komt oppassen. Ze gaat met ze aan slag. Spelletjes, film kijken of buiten aan de slag. Ze geeft ze echt oprechte aandacht. Aanrader! Marcel