Oppas Joppe

Joppe (18)

Betrouwbare, super vrolijke spelletjes m..

Oppas in Amersfoort
€ 5 | € 7
Meet Joppe Hi! Ik ben Joppe, 18 jaar oud (14/01/2003) en ik werk al vanaf mijn 13e als oppas bij diverse gezinnen. De leeftijden van de kinderen zijn 0-10 jaar. Ik ben gewend om ze naar/van school, sport, muziek les, etc. te halen en te brengen. Ook heb ik een jaar bij een crèche gewerkt van een sportschool. Hier kwamen kinderen van 0-4 jaar oud. Dit heb ik allemaal als heel leuk ervaren :) In mei 2021 doe ik eind examen havo. Hierna ga ik hbo Social Work doen. Ook doe ik vanaf mijn 4e de sport schaatsen! Dit doe ik op de Vechtsebanen in Utrecht. Ik hoop u hiermee voldoende beeld te hebben gegeven van mij. Ik zou het leuk vinden om mijn enthousiasme nog persoonlijk aan u over te mogen brengen. Hartelijke groet, Joppe Bierman

Hii, Ik vind het fantastisch om de kinderen zien op te groeien en om te zien dat ze zich ontwikkelen en dingen leren. Ik vind het dan ook belangrijk dat ze hier alle tijd en ruimte voor krijgen! Spelletjes doen, knutselen, bakken, buiten spelen, ik doe mee!

Ervaring Joppe heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Joppe heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Havo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Andere ouders over Joppe

2 reviews

Willeke  review on babysitter

Fam. Willeke

2 kinderen

Amersfoort

Een ontzettende lieverd, rustig, stevig en attent. Onze kinderen zijn dol op haar. Als Joppe kwam, konden wij met een gerust hart op pad omdat de kinderen zich heel veilig bij haar voelden en veel plezier met haar hadden.
Annejet  review on babysitter

Fam. Annejet

3 kinderen

Amersfoort

Joppe is heel erg betrokken met kleine kinderen, ze is heel lief, spontaan, leuk en erg verzorgend!