Oppas Sarah

Sarah (19)

Super enthousiast en energiek

Oppas in Amersfoort
€ 5 | € 8
Meet Sarah Ik ben Sarah, ik ben 18 jaar en ik rond dit jaar mijn Havo af. Ik hou erg van kinderen, bied ze graag structuur, speel met ze buiten, maak muziek, help bij huiswerk, maar ik doe vooral graag de dingen die de kids leuk vinden. Natuurlijk kan ik voor eten zorgen en laat ik het huis netjes achter.

Ik heb ervaring met kinderen van 0 tot 10 jaar, ook met kinderen die op speciaal onderwijs zitten. Ik kan luiers verschonen (zowel wegwerp- als katoenen luiers). Ik kan voldoende structuur bieden om de kinderen in bed te krijgen of te laten eten.

Ik hou erg van kinderen en vind het leuk om echt contact met ze te hebben. Ik ben oprecht geïnteresseerd in hun verhalen, maar bied ook grenzen. Qua spelen / activiteiten doe ik vrijwel alles wat de kinderen leuk vinden.

Ervaring Sarah heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Sarah heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Opleiding voor ergotherapie

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Sarah

2 reviews

Marina review on babysitter

Fam. Marina

Wij hebben twee kinderen van 8 en 10, het zijn niet de makkelijkste! Zeker als ze naar bed moeten. Sarah kan dat goed aan! Ze komt rustig over en dat vinden onze kinderen heel fijn!
Janine review on babysitter

Fam. Janine

Sarah komt bij ons al 3 jaar, ze is onze favoriete oppas voor onze kids van 4 en 1,5 jr. Ze belt als er iets is, maar meestal is dat niet nodig. Ze was ook de eerste die we vroegen om op allebei onze kids te komen passen!