Oppas Lynn

Lynn (26)

Dol op knutselen!

Oppas in Amersfoort
€ 8 | € 13
Meet Lynn Hallo ouders, Mijn naam is Lynn. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Amersfoort. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van schiphol, maar voor mijn studie 'Beeldende Therapie' ben ik hierheen verhuisd. Ik zit nu in het vierde jaar van mijn opleiding. Hiervoor heb ik al een opleiding afgerond, namelijk 'Allround Styling'. Ik heb al heel wat jaar ervaring met oppassen. Toen ik 14 jaar was ben ik bij mijn eerste oppaskindjes terecht gekomen. Ik heb altijd al graag met kinderen willen werken en dit is dan ook mijn doel/droom voor de toekomst. Mijn hobby's zijn reizen en creativiteit. Ik onderneem graag activiteiten op allerlei verschillende manieren. Zijn er nog vragen in uw hoofd opgekomen, stel ze gerust! Wie weet tot snel! Groetjes, Lynn

Zelf heb ik op verschillende kinderen gepast van 0 t/m 11 jaar. Luiers verschonen is geen probleem. Daarnaast werk ik op een basisschool als beeldend therapeut in opleiding. Ik heb dus veel ervaring met werken met kinderen in de basisschool leeftijd.

Mijn passie ligt bij kinderen. De creativiteit, spontaniteit en eigenwijsheid van kinderen is wat mij erg aanspreekt bij deze doelgroep. Ik hou ervan om creatieve activiteiten te ondernemen met de kids.Ervaring Lynn heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Lynn heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vaktherapie

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Lynn

1 review

Luc review on babysitter

Fam. Luc

We zijn altijd heel blij met Lynn. Ze is heel liefdevol en geduldig! De oudste (3,5jr) kent ze al vanaf de geboorte. Als wij voor de eigen zaak in het weekend aan de slag moeten past Lynn ook overdag op. Ze is heel creatief, dus als we thuiskomen hangen er de mooiste knutsels. Heel leuk!