Oppas Anneloes

Anneloes (27)

Altijd op tijd (kan tijdreizen)

Oppas in Amersfoort
€ 9 | € 13
Meet Anneloes Hoi! Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Mijn naam is Anneloes, 27 jaar oud en in september ga ik starten met deeltijd pabo. Tot die tijd wil ik graag mijn ervaring in het oppassen toepassen in jouw gezin! Tot snel!

Het leukste aan oppassen vind ik een binding te krijgen met kinderen en jou als ouder kunnen helpen om het gezinsleven draaiende te houden! Daarnaast vind ik het heel mooi aan het oppassen dat jullie als gezin mij toe vertrouwen om deel uit te maken van het gezinsleven en in jullie privé.Ervaring Anneloes heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Anneloes heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Voeding en Diëtetiek

Ervaring met babies

Nederlands

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Anneloes

1 review

Leroy  review on babysitter

Fam. Leroy

1 kind

Den Haag

Anneloes is een heel lief en warm persoon. Ze kon altijd erg goed inschatten wat ons kind nodig had en richtte al haar aandacht op hem. Zodra Anneloes er was, werd direct duidelijk dat zowel ons kind als wij direct op ons gemaakt werden gesteld, waardoor wij op een rustige manier weg konden en ook zonder zorgen even weg waren. We missen haar nog steeds en hopen iemand als Anneloes in Den Haag te vinden. Dikke duim omhoog voor haar!