Oppas Anna

Anna (27)

Bijles Engel

Oppas in Amersfoort
€ 8 | € 10
Meet Anna Hi ouders (en kinderen natuurlijk!), G Graag stel ik mezelf kort aan jullie voor. Ik ben Anna, ik kom uit Amsterdam, ben 26 jaar en studeer Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit. Nu ik c vvan plan ben dit jaar mijn master Bestuurskunde af te ronden, ben ik alleen nog op zoek naar passend bijbaantje! Aangezien ik al jarenlange ervaring heb met oppassen , en daar altijd veel plezier uit heb gehaald, ben ik op zoek naar families die nog zoeken naar een oppas (voor af en toe of vast). Ik ben sociaal, creatief, energiek en scherp en kan goed met kinderen omgaan. Ik ga graag naar buiten/ de natuur in , hou van spelletjes met ze doen of te knutselen of gewoon wat kletsen. Zelf speel ik gitaar en hou me graag bezig met kunst, cultuur en nieuwe dingen ontdekken. Hopelijk tot snel! Groetjes, AnnaErvaring Anna heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Anna heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

B Bestuurskunde/Overheidsmanagement

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans

Bakfiets skills, auto

Andere ouders over Anna

3 reviews

Daan review on babysitter

Fam. Daan

Anna is een toppertje! Zij heeft altijd alles op orde het huis is netjes en de kinderen zijn altijd goed verzorgd. Kortom wij geven Anna eigenlijk een 10 maar we kunnen er maar 5 geven :)
anoniem :) review on babysitter

Fam. anoniem :)

Ja Anna was een hele fijne oppas! Is wel even geleden hoor maar ze kwam toen elke week op woensdagavond en at dan met mijn zoontje en bracht hem naar bed.
breteler review on babysitter

Fam. breteler

1 kind

Amsterdam

Anna is super lief en leuk voor mijn dochter. Veel geduld en mijn dochter was helemaal fan van haar