Oppas Louise

Louise (23)

Voorlees ster

Oppas in Venhuizen
€ 8 | € 12
Meet Louise Hoi hoi! Ik ben Louise en ben op dit moment bezig met het afronden van de Pabo. Mijn diploma voor onderwijsassistent heb ik al binnen! Ik heb een tijdje in de kinderopvang gewerkt zowel op een baby- als peutergroep. Ik mis de kinderen om mij heen en zou graag weer gaan oppassen! Ik vind het vooral leuk om creatief of actief bezig te zijn met kinderen. Bijvoorbeeld naar de speeltuin gaan, lekker knutselen of samen een boek lezen zijn dingen die ik graag doe.

Beste ouder, Met oppassen heb ik veel ervaring. Ik vind het leukste aan oppassen de gezelligheid die kinderen met zich meebrengen! Lekker nieuwsgierig en speels zijn eigenschappen die ik heel erg kan waarderen! Mijn ervaring telt ook lekker op, ik heb al veel oppas ervaring. Ik heb veel opgepast bij gezinnen thuis en heb in de kinderopvang gewerkt.

Ervaring Louise heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Louise heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Leraar basisonderwijs (aan Hogeschool PABO of IPABO)

Ervaring met babies

Nederlands

Bakfiets skills

Andere ouders over Louise

2 reviews

Greta review on babysitter

Fam. Greta

3 kinderen

venhuizen

betrouwbaar altijd ruim op tijd kon heel goed overweg met mijn kids, was altijd met ze bezig!
Wernsen review on babysitter

Fam. Wernsen

1 kind

Amersfoort

Erg leuke en lieve oppas! Kan goed overweg met verschillende leeftijden en ook nog met drie kleintjes (van 5, 2 en 8 mnd) tegelijk. Kinderen vinden het erg leuk met haar en waren meteen op hun gemak.