Oppas Shriya

Shriya (22)

Super betrouwbaar

Oppas in Zaandam
€ 10 | € 10
Meet Shriya Hi ouders, graag wil ik mijzelf introduceren. Mijn naam is Shriya Sewbaransingh en ik ben 22 jaar. Ik studeer momenteel pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben erg sociaal en houd van plezier maken met kinderen, dat maakt mij erg gelukkig.

Hi ouders, het leukste aan oppassen vind ik de band die ik krijg met de kinderen en ouders. Ik zie kinderen opgroeien en stimuleer graag hun ontwikkeling. Het bezig zijn met leuke dingen zoals koken, knutselen, lezen en ook de kinderen zelf leren kennen vind ik erg bijzonder. Daarnaast zit ik ook graag aan tafel om te praten over dingen waarmee ze zitten en begeleid ik hun met huiswerk of andere moeilijkheden.

Ervaring Shriya heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Shriya heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Pedagogisch werker

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Shriya

1 review

Araisha  review on babysitter

Fam. Araisha

2 kinderen

Amsterdam

Shriya is een positief, creatief en energieke dame dat ook nog eens zorgzaam is. De kinderen waren altijd enthousiast en blij om Shriya te zien, ook komt zij altijd met leuke ideeën om wat met de kinderen te gaan doen. Mijn kinderen vervelen zich geen minuut met Shriya. Ook over de verzorging en zorgzaamheid van Shriya kan ik alleen maar pluspunten en positieve feedback geven geven!