Oppas Kelly

Kelly (24)

Super vrolijk!

Oppas in Wormerveer
€ 8 | € 8
Meet Kelly Hallo lieve ouders! Mijn naam is Kelly en ik ben 24. Ik werk op een psychogeriatrische afdeling in een verpleeghuis. Ik ben dus werkzaam met dementerende ouderen. Ik heb in 2016 mijn opleiding afgerond en ben direct ervaring gaan opdoen in deze sector. Ik volg sinds een halfjaar de opleiding Verpleegkunde bij mijn werkgever. Ik draai dus wisseldiensten maar ben twee dagen in de week vrij, en ook om het weekend ben ik vrij. Het is dus geen probleem om dit te combineren. Ik ben erg flexibel en pas me snel aan. Ik ben gek op spelletjes spelen, voorlezen, bakken maar ook lekker buiten wandelen. Ik ben helemaal oké met huisdieren (ik heb zelf twee cavia's). Ik ben in het bezit van een super snelle opoe fiets waar ik wel wat kilometers mee kan rijden ;). Ik heb helaas geen rijbewijs, maar ik vind het geen probleem om uw kinderen bijvoorbeeld met de fiets van de crèche of school te halen. Ik hoop op een snelle kennismaking in de toekomst!

Ik kan mij snel aan situaties aanpassen, ik brn zoals eerder genoemd gek op knutselen, bakken, voorlezen maar ook naar buiten gaan of een boerderijtje bezoeken vind ik helemaal leuk! Ik pas mij aan naar de wens van uw en uw kind.

Ervaring Kelly heeft 1 jaar ervaring met oppassen. Kelly heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Verpleegkunde ( alle)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Kelly

1 review

Erik review on babysitter

Fam. Erik

2 kinderen

Amsterdam

Leuke meid!!! Praat veel! Kinderen vragen wanneer ze weer komt lol