Oppas Sophie

Sophie (16)

Dansen en zingen!

Oppas in Heiloo
€ 6 | € 6
Meet Sophie Ik ben Sophie en ik ben 16 jaar oud. Ik hou van zingen, gitaar en ukelele spelen, dansen en alles wat creatief is.

Ik heb al veel ervaring met de leeftijden 1 tm 12. Ik heb al diverse vaardigheden onder de knie. Van uit school halen, in bad doen tot de hort op, of gewoon lekker thuis spelen.

Het aller leukste aan het oppassen vind ik het contact met de kinderen. Ik hou van kinderen en dat is altijd al zo geweest.

Ervaring Sophie heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Sophie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Havo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Andere ouders over Sophie

3 reviews

Monique review on babysitter

Fam. Monique

Sophie doet het altijd heel erg goed! Ze is goed met kinderen en ook heel erg lief. Ze heeft een goede manier van kinderen aanspreken, als iets niet mag en dat is erg prettig. Sophie is een erg ondernemend type en speelt dus lekker mee met de kinderen en gaat ook wel eens de hort op met ze. Ervaring is erg te zien en het tarief is top. Oftewel een geweldig oppas! Groetjes Monique
Sanne review on babysitter

Fam. Sanne

Hey Ouders, Sophie is een lieve zorgzame oppas. Ze gaat gesprekken aan met de kinderen en legt echt contact met ze en dat is leuk om te zien. Ook doet ze lekker gek en kan ze echt de sweer maken ook al zijn ze even thuis. Het is dus nooit saai. Ook is ze vaak beschikbaar op de tijden dat ik haar vraag en dat is fijn. Groetjes Sanne
Kroesen-Dusseljee review on babysitter

Fam. Kroesen-Dusseljee

2 kinderen

Castricum

Sophie is een hele fijne oppas. Betrokken en erg verantwoordelijk voor haar leeftijd. Een oppas die met onze dochter naar buiten gaat, maar ook binnen kan knutselen/spelletjes doen. Bij ons de eerste keuze!