Oppas Stephanie

Stephanie (30)

English-language bookworm

Oppas in Amsterdam
€ 12 | € 10
Meet Stephanie Ik ben een volwassen, creatief en warm persoon, betrouwbaar en verantwoordelijk. Sinds mijn 15e woon ik in het buitenland, en kan ik daardoor een open en internationale kijk op de zaken bieden. Ik ben tweetalig en ben net zo comfortabel in het Engels als in het Nederlands. Ik ben een boekenwurm (lezen, voorlezen en samen lezen), maar heb ook groene vingers en ben dol op tijd buiten doorbrengen (en een beetje modderig worden!). Na al deze activiteiten, geloof ik dat een gezonde en smakelijke maaltijd een noodzaak is - ik hou net zoveel van eten als koken! Ik geloof dat als het om kinderen gaat, we met ze moeten praten als de kleine volwassenen die ze zijn - en ze moeten helpen de wereld op een creatieve, boeiende en leuke manier te ontdekken. Zijn uw kinderen een beetje ouder en moeten ze huiswerk doen? ik vind een academische uitdaging niet erg, en ik vind het heerlijk om samen tijd door te brengen om een ​​probleem op te lossen - vooral als het gaat om (Engelse) taal en schrijven.

Wat ik het leukst vind aan oppassen is quality time doorbrengen met de kinderen - en hen helpen creatief om te gaan met de wereld om hen heen. Ik vind het niet erg als dingen een beetje rommelig worden (en ik vind het dan ook niet erg om het op te ruimen) - of dit nu een beetje vingerverven, tekenen of buiten spelen betekent. Bovenal was voorleestijd (en, afhankelijk van de leeftijd - voorlezen aan of lezen met de kinderen) mijn favoriete tijd als kind, en ik doe niets liever dan een goed boek samen lezen. Ik ben zelf behoorlijk leergierig, dus als je kinderen de leeftijd hebben dat ze huiswerk moeten maken, help ik ze graag.

Ervaring Stephanie heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Stephanie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

M Literatuurwetenschap (research)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Stephanie

1 review

Laura Christie review on babysitter

Fam. Laura Christie

1 kind

London

Steph was absolutely fantastic with our son Ollie and he still talks about her all the time! As well as covering the obvious basics - meals, snacks, activities - Steph was extremely engaging and creative in their time together with activities being well thought out and varied. She has a very natural ability with children and is such a dedicated person that Ollie’s progress and well being genuinely concerned her. She has travelled widely, is very intelligent and her English is perfect so was a really great cultural influence on Ollie. Most importantly I feel I could trust Steph absolutely, both with our child and in our home. We really could not recommend highly enough.