Oppas Inssaf

Inssaf (26)

Altijd op tijd (kan tijdreizen)

Oppas in Amsterdam
€ 11 | € 13
Meet Inssaf Mijn naam is Inssaf aoulad, ik ben geboren in 1995 in Amsterdam en opgegroeid in Amsterdam. Ik woon nu sinds mijn achttiende zelfstandig in Amsterdam en dat bevalt mij goed. Ik ben sinds 2016 afgestudeerd aan het HVA als pedagogisch medewerker en heb in mijn studiejaren vele verschillende ervaringen opgedaan.

Ik ben begonnen met oppassen toen ik 14 was als karwei voor de buren om wat extra centjes zakgeld te verdienen. Dit groeide uit naar vaste oppas baantjes naarmate ik ouder werd en zo heb ik bij verschillende gezinnen mogen oppassen. Ik ben altijd gek op kinderen geweest en ik vind het heel leuk om erg actief bezig met ze te zijn. Ik ben zelf mama van 2 kindjes en in mijn eigen opvoeding staan de 3 R’en hoog in het vaandel. ( rust regelmaat en reinheid ). Ik ervaar dat dit een hele gestructureerde veilige manier van opgroeien en opvoeden is voor mijn kinderen. Daarbij stimuleer ik ze ook om creatief te zijn en hun eigen kunnen te ontdekken.

Ervaring Inssaf heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Inssaf heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogisch werker

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Inssaf

2 reviews

Esia  review on babysitter

Fam. Esia

1 kind

Amstelveen

Inssaf is super lief en erg behulpzaam flexibel en helpt waar nodig en soms meer. Hartstikke tevreden
Mirjam review on babysitter

Fam. Mirjam

2 kinderen

Amsterdam

Inssaf is een super leuke meid. Houd de touwtjes strak in handen. Heeft humor en de kids houden van haar