× Close

(37)

Altijd op tijd ( kan tijdreizen )

Praktische informatie
Dagtarief: €13
Nachttarief: €10
Meet
Mijn naam is Bernadet en ben 35 jaar. Heb een zoon van 13 en houd van dansen en zwemmen voornamelijk aqua arobic. Heb de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan maar ben iemand die altijd bezig is geweest met kinderen. Ben altijd bereid om familie en vrienden te helpen met oppasen. Me zus heeft 2 kinderen met autisme help haar ook waar het kan zoals leuke activiteiten en breng ze 2x per maand naar het logeerhuis.

Andere ouders over

7 Reviews
Tante Bep is de enige die ik al 25 jaar vertrouw. Zij past op, doet weekend logeren in mijn huis. Ze is betrouwbaar en oprecht. Ze is zorgzaam en heeft geen moeite met mijn zoon met ADHD. Toonbeeld van geduld. Ze heeft zelfs een heel weekend in mijn woning opgepast en ik kwam terug in een schoon huis met tevreden en blije kinderen. Na 25 jaar zijn wij inmiddels zo goed als familie. Zij is een aanwinst in ons leven.
Renate avans 4 kinderen Amsterdam
Bernadet is een lief spontane vrouw doet haar werk altijd met alle liefde. Erg geduldig en houd van kinderen. Weet ook altijd een glimlach te brengen voor de kinderen en geef de goede zorg die ze nodig hebben. Ze is goed in alle lijftijdsgroepen en doet ook altijd leuke activiteiten met de kids.
Nadia watson 6 kinderen Almere
Zorgzaam, geduldig en waakzaam. Ze heeft meer dan genoeg liefde voor kinderen! Ze is een fantastisch persoon.. ze heeft niet alleen een band met kinderen maar ook met de ouders! Echt een aanrader.
Vanessa Louisville 2 kinderen Amsterdam
Een enthousiaste vrouw, die haar hart op de goede plek heeft. Ze is graag creatief bezig met kinderen en probeert altijd op een positieve manier haar werk te doen.
Angela Dankfort 3 kinderen Edam
Tante Bep zoals wij haar allemaal roepen . Is de beste oppas die je kunt hebben . Mijn kinderen zijn ondertussen 20 , 18 en 11 en tante Bep heeft op alle 3 met liefde gepast . Liefdevol grappig, maakt geen onderscheid. En kan heel lekker koken mij kinderen hebben het er nu nog over. Door de liefdevolle behandeling die ze gaf zijn wij nog steeds goed op elkaar . Het is net familie geworden
Natascha struiken 3 kinderen Amsterdam
Bernadet is als oppas heel flexible en denkt vooral mee als het gaat om bezigheden van ons kind. Creatief omgaan met o.a. teleurstelling en heel goed inspelen op eigen behoefte van mijn zoon. Zeker een aanrader.
Clarence creesburg 1 kinderen Amsterdam
Lief, betrokken, duidelijk
Gloria hoever 1 kinderen Amsterdam