× Close

(19)

Spelletjesmonster

Praktische informatie
Dagtarief: €9
Nachttarief: €8
Meet
Hallo, ik ben Leila! Ik vind het hartstikke leuk om met kinderen sportief en creatief bezig te zijn. Ik heb schaatsles gegeven aan kinderen op de Jaap Eden baan. Maar ook kan ik helpen waar nodig voor schoolwerkzaamheden, want ik ben coach/bijles docente geweest op een basisschool. Als u jongere kinderen heeft is dat ook super leuk, en luiers verschonen is voor mij ook zeker geen probleem.

Andere ouders over

2 Reviews
Supertof, liefde- en begripvol. Kinderen hebben het altijd naar hun zin gehad bij Leila. Het oppassen is best alweer een paar jaartjes geleden, maar ik ken Leila zelf al vanaf haar geboorte. Ze heeft uiteraard thuis veel ervaring opgedaan met haar jongere broer en zus en een druk gezinsleven.. dus alles gaat vanzelf(sprekend). Ik kan Leila zeker aanraden als oppas.
Kim 2 kinderen Amsterdam
Leila is een lieve oppas, kan goed grenzen aangeven bij kinderen en deze bewaken. Tevens is ze gezellig en houdt ervan om creatief bezig te zijn met kinderen en spelletjes te doen. Leila heeft ervaring met kinderen met ass niveau 1 en ADHD, hier gaat ze op een geduldige en wederom creatieve manier mee om.
Sascha 2 kinderen Amsterdam