× Close

(33)

Super betrouwbaar

Praktische informatie
Dagtarief: €20
Nachttarief: €9
Meet
Hi lieve ouders, Ik ben Marieke, 33 jaar, woonachtig in Haarlem Noord. Ik ben freelance webdesigner/online marketeer en zoek voor een aantal dagen in de week een lief/leuk oppas adres waar ik al mijn liefde in kindjes mag stoppen 😊. Ik heb al kleine neefjes en nichtjes in mijn familie waar ik heel veel energie en geluk uit haal. Ook bij mijn schoonmaakadressen ben ik altijd in de weer met de kinderen die daar wonen. Ik heb vanaf mijn studie al regelmatig op kids gepast van verschillende leeftijden tot 8 jaar. Jongens en meiden. Allebei geweldig! Dus ik dacht: hier moet ik meer mee doen.

Andere ouders over

2 Reviews
Als ouder doe je het zelf natuurlijk als beste, daarna bel ik Marieke. Creatief, geduldig en duidelijk. Kan goed levelen met de oudste en de jongste is op zijn gemak met Marieke. Er vast altijd wat te leren als ze langs komt, wij zien haar daarom ook graag!
Thijs 2 kinderen Haarlem
Vanaf dat onze zoon een half jaar was, past Marieke soms op. Hij is nu anderhalf en helemaal gek op "Tieke". Marieke past zich goed aan aan de vibe van ons kindje, kan eindeloos spelen, af en toe ook lekker dollen en corrigeert verantwoord als het nodig is. Communiceert prettig en duidelijk.
Joost 1 kinderen Haarlem