× Close

(17)

Een enthousiaste allesdoener

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €7
Meet
Hai ouders, leuk kennis te maken! Ik ben Marit. Ik studeer HRM aan de hoge school van amsterdam. Ik ben in mn vrije tijd met mijn vrienden opstap of ik lig lang uit op de bank, het ligt aan het moment van de week :). Ik pas al sinds klein meisje op mijn jongere broertjes en zusjes. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik daar verder mee ben gegaan. Ik wordt vaak gevraagd om op te passen tussen de leeftijden 2 en 6 jaar, maar ik kan ook goed overweg met oudere kinderen. Ik ben een hele enthousiaste, flexibele en sociale meid

Andere ouders over

2 Reviews
Hoi Lyla! Marit is altijd een lieve, betrouwbare oppas geweest. Ik kan van haar op aan en ze is gezellig met de kids. Spelletjes doen, filmpje kijken, haren vlechten... het is eigenlijk altijd feest als ze komt, waardoor ik me niet bezwaard hoef te voelen als ik weg ga…. super fijn! Tussendoor is ze altijd bereid om even een update te geven en ik kon dus altijd ontspannen, wetende dat er voor mijn kids goed gezorgd wordt!
Nicole 2 kinderen Amsterdam
Zorgzaam, zorgvuldig, enthousiast en betrokken. Zij weet duidelijkheid te geven aan mijn dochtertje, is beleefd en altijd vrolijk. Daarnaast is zij altijd op tijd en komt zij haar afspraken na.
Amanda 1 kinderen Weesp