× Close

(19)

Super vrolijk!

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €7
Meet
Hi ouders, leuk kennis te maken, ik ben Danique, 18 jaar oud en woon sinds kort in Rotterdam met twee vriendinnen. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders en heb ik van mijn dertiende tot mijn achttiende altijd op donderdag opgepast op mijn twee buurmeisjes. Ook pas ik regelmatig op de twee kindjes van mijn zus (een neefje van 2 jaar en een nichtje van 7 maanden), de ervaring heb ik dus! Ik ben sociaal en vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, daarom lijkt dit mij helemaal iets voor mij. Ik ga graag met ze naar de speeltuin, knutselen, ze eten geven en op bed leggen is ook geen probleem voor mij. Ik vind het heerlijk om lekker gek met kinderen te kunnen doen, maar ook als het even serieus moet zijn, ben je bij mij aan het goede adres.

Andere ouders over

2 Reviews
Hi Lyla, Danique is iemand die ik blind vertrouw met mijn kinderen. Vanaf het begin af aan, neemt zij alle verantwoordelijkheid op zich. Luiers verschonen, flesjes geven, lekker naar buiten met de kinderen. Alles wil en kan ze doen. Ik ben ongelooflijk blij met haar en zou haar zeker bij iedereen aanraden. Ik gun iedereen ‘een Danique’ voor haar kinderen.
Mirjam Kluin 2 kinderen Zoetermeer
Mijn meiden vonden het altijd leuk als ze kwam. Ze is lief, betrouwbaar en betrokken. Ze nam de tijd om voor te lezen en even kletsen maar daarna gingen de meiden ook gewoon lekker slapen. Fijne oppas!
Lysbeth G'illard 2 kinderen Zoetermeer