× Close

Shane (19)

Tekenen!!

Praktische informatie
Amsterdam
Dagtarief: €8
Nachttarief: €8
Meet Shane
ik ben achttien jaar, ik hou van lekker sporten en actief en gezond bezig zijn, zo zit ik op kickboxen en rij ik paard. Ook ben ik erg veel bezig met mode en kunst, met mijn opleiding ben ik elke dag bezig met fashion design, maar ik hou zelf ook erg van naaien thuis, en museas probeer ik ook zo vaak mogelijk naar toe te gaan. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan, en pas al best een tijdje op, en ik hoop binnenkort op uw kinderen!!

Andere ouders over Shane

4 Reviews
Super sweet and super nice! Shane was a great help and I’m looking forward to booking her again.
King 1 kinderen Amsterdam
We hadden gelijk een goed gevoel bij Shane! Ze straalt rust uit, is lief en begripvol. Ons dochtertje was duidelijk op haar gemak bij Shane. Zorgeloos voor ons zo'n fijne oppas en erg leuk voor de kleine.
Nijssen-de Bruin 1 kinderen Amsterdam
Shane is een topper! Ze is lief, behulpzaam, komt keurig op tijd en laat zich niet gek maken. Hele fijne eigenschappen voor een oppas. We raden Shane van harte aan!
Hermans 2 kinderen Amsterdam
Shane is een super vriendelijke meid die erg betrouwbaar is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ze heeft altijd met plezier op mijn 3 kinderen gepast en dat ging heel goed. Ze is altijd op tijd en is respectvol in de omgang.
Claire kinderen