× Close

Laribi (30)

Bijles Super Star, Dol op kunst, Princes..

Praktische informatie
Rijswijk
Dagtarief: €10
Nachttarief: €10
Meet Laribi
Hallo, mijn naam is Naziha. Ik werk in het onderwijs als Taal Docent. Ik heb sinds mijn 12de met kinderen gewerkt en ik zie dat als mijn passie. Ik heb International Communication Management gestudeerd maar ik wist heel duidelijk, na het afstuderen, dat ik toch liever met kinderen wil werken. Ik hou van fietsen, wandelen, verhalen lezen en tekenen. Ik ben dol op zingen en knutselen. Ik sport heel graag en ik vind het erg leuk om samen met kinderen, familie of vrienden te koken. Maar meer in een vorm van experimenteren in de keuken. Dus koken met veel creativiteit. Ik vind het leuk om actief te zijn, bvb buiten sporten maar ook thuis blijven en rustige activiteiten te doen.

Andere ouders over Laribi

3 Reviews
Reliable, motivated, trustworthy, honest, polite, creative, warm. The kids loved her and the parents were really happy, too.
Marcin 4 kinderen Den Haag
Hi! Naziha is a wonderful person and can take care of the children as an angel! I and my children miss her! You are lucky if she will take care of them! All the best, Mariella
Mariella 2 kinderen Rome
altijd in een goed humeur en glimlachend, heeft Laribi Naziha een band met mijn 9-jarige zoon. Ze is buitengewoon zorgzaam. Ze heeft geduld gehad met mijn zoon die ADHD heeft.
Anne Gaelle 1 kinderen Den Haag