Vaste oppas vacature in bloemendaal

Let op! Reageer alleen als je minimaal 5 maanden bij dit gezin kunt blijven op onderstaande dagen en tijden

Familie Gert

Stad: bloemendaal (log in voor exacte afstand in km)

onze familie heeft altijd een oppas op de woensdag en donderdag. En wij zoeken een nieuwe oppas voor dezelfde dagen die leuk en actief is en voor stabiliteit op de woensdag en donderdag kan zorgen. 2 zoons van 2jr & 4jr. Op de woensdag beide kinderen, donderdag alleen de jongste en in de namiddag de oudste van school halen (loop/fiets afstand). Rijbewijs hoeft niet. Wel vaardigheid van elektrische bakfiets :) Geen huisdieren. Periode: zo lang als mogelijk. Grote tuin. Grote leefomgeving. Starten per eind augustus.

Myrthe (36) Gert (41) Mads (4) Louie (2) wonen sinds begin april in Bloemendaal in een leuke straat met veel kinderen. Strand, duinen, meertjes en speeltuin(en) direct in de buurt. We wonen in een fijn ruim familiehuis met alle faciliteiten. Wij vragen de oppas niet om andere werkzaamheden te doen in en rondom het huis, alleen af en toe een paar boodschappen mee te nemen voornamelijk voor de jongens. Wij zijn een actief gezin en lekker veel op pad. Mads start in augustus op de basisschool. We kiezen er nu voor om de woensdag een rustdag voor hem te laten zijn. Louie gaat 2dgn (ma en di) naar de opvang. De woensdag is een ‘rustdag voor de jongens en kunnen ze lekker samen zijn. Donderdag gaat Mads naar school (gebracht door ouders) en Louie blijft thuis met de oppas. Mads is om 14;30 vrij. We vragen de oppas om Mads van school te halen donderdags. (school is 10min lopen en 5 min fietsen van huis)


Kinderen:
Mads (4 jaar) , Louie (2 jaar)

Start datum: 28 augustus 2020

Aantal dagen: 2

Voorkeursdagen:

Woensdag van 08:00 tot 18:00

Donderdag van 08:00 tot 18:00


Heb je al een account bij Nanny Nina?

Registreer of login om direct te kunnen reageren.

Je kan ook je gegevens hier achterlaten wij zullen contact opnemen.

0 / 150

Hallo! Ik ben Imke, van oppas service Nanny Nina Amsterdam & Amstelveen

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Amsterdam & Amstelveen. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0630327953

[email protected]