Vaste oppas vacature in Amsterdam

Let op! Reageer alleen als je minimaal 5 maanden bij dit gezin kunt blijven op onderstaande dagen en tijden

Familie Betty

Stad: Amsterdam (log in voor exacte afstand in km)

Hi! We zoeken een vaste oppas op de dinsdag. Een lieve oppas die het ook leuk vindt om met de kinderen te spelen en of een activiteit te ondernemen. Onze oudste dochter heeft diabetes type 1, ze draagt een insulinepomp en sensor die haar bloedwaarde meet. We zoeken iemand die haar kan helpen met het bedienen van de pomp (wij staan altijd stand-by voor vragen). De school waar de kinderen heen gaan is ver van ons huis, ze moeten met de auto worden opgehaald dus een rijbewijs is een vereiste.

We zijn een gezin van 4 en hebben 2 meiden van 3 en 6 jaar. We wonen in een kinderrijke buurt aan de Sloterplas en zoeken een lieve en leuke oppas op dinsdag. Mae is de jongste, speelt graag alleen maar ook graag met de kinderen uit de buurt. Lily de oudste speelt graag samen en is echt een meisje. Ze heeft sinds haar 3e diabetes type 1 en draagt een insulinepompje en sensor die haar bloedwaarde meet. We zoeken een oppas die daarmee wil (leren) omgaan, uiteraard onder onze begeleiding. Onze kinderen zitten op een Vrije School en omdat de school verder weg is, moeten ze opgehaald worden met de auto.


Kinderen:
Lily (6 jaar) , Mae (4 jaar)

Start datum: 01 september 2020

Aantal dagen: 1

Voorkeursdagen:

Dinsdag van 12:00 tot 18:00


Heb je al een account bij Nanny Nina?

Registreer of login om direct te kunnen reageren.

Je kan ook je gegevens hier achterlaten wij zullen contact opnemen.

0 / 150

Hallo! Ik ben Imke, van oppas service Nanny Nina Amsterdam & Amstelveen

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Amsterdam & Amstelveen. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0630327953

[email protected]