Vaste oppas vacature in Amsterdam

Let op! Reageer alleen als je minimaal 5 maanden bij dit gezin kunt blijven op onderstaande dagen en tijden

Familie Hannah

Stad: Amsterdam (log in voor exacte afstand in km)

We zoeken een vaste oppas met rijbewijs (!). 

 Je brengt op die dagen Enzo naar turnen. Hij turnt op hoog niveau in Amstelveen (van 16u - 19u), wij wonen in Amsterdam, randje Oost. Wij hebben een Volvo om te gebruiken, die staat voor de deur. Naast halen / brengen kan je als oppas natuurlijk nog spelen / eten / koken met zusje lief. En die is ook begonnen met turnen ;) In principe op Di- Do en Vrij- middagen na schooltijd van ca 14:45 tot ca 19 uur. In overleg zijn we flexibele in eindtijd (eerder / later stoppen), ook in aantal minder dagen.

 Belangrijkste voor ons is dat er een aantal shifts (halen / brengen) over genomen worden. Kan ook alleen het brengen van Enzo zijn, of ophalen in de begin van de avond. Het is een strak schema, maar vooral gewoon heel gezellig met Enzo (en soms Rocó erbij) in de auto. Hij kletst graag, eet lekker snackje in de auto, en kijkt uit naar zijn trainingen.

Enzo (jongen, bijna 10 jaar) en Rocó (meisje, bijna 6 jaar) zijn half Italiaans / Nederlandse kids. Enzo is een sportieve en lieve open jongen en zit in groep 7, Roco een voorzichtig lief meisje en zit in groep 3. Ze spreken twee talen en verstaan ook Engels, watch your words ;). We hebben twee Burmese katten; Scar en Diamond. Ontzettend lief, ze mogen niet naar buiten. We zoeken een vaste oppas met rijbewijs (!), die flexible is, en waar we op kunnen bouwen. Je brengt op de oppas middagen Enzo naar turnen. Hij turnt op hoog niveau in Amstelveen, wij wonen in Amsterdam, randje Oost. Wij hebben een Volvo om te gebruiken, die staat voor de deur, eigen auto is ook prima. Soms komt Roco mee, of je regelt op school dat ze ergens kan spelen. Naast halen / brengen kan je als oppas natuurlijk nog spelen / eten / koken met zusje lief. En die is ook begonnen met turnen ;)


Kinderen:
Enzo Jil De Tomi (10 jaar) , Roco Miu De Tomi (6 jaar)

Start datum: 18 augustus 2020

Aantal dagen: 3

Voorkeursdagen:

Dinsdag van 14:45 tot 19:00

Donderdag van 14:45 tot 19:00

Vrijdag van 14:45 tot 19:00


Heb je al een account bij Nanny Nina?

Registreer of login om direct te kunnen reageren.

Je kan ook je gegevens hier achterlaten wij zullen contact opnemen.

0 / 150

Hallo! Ik ben Imke, van oppas service Nanny Nina Amsterdam & Amstelveen

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Amsterdam & Amstelveen. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0630327953

[email protected]