Vaste oppas vacature in Amsterdam

Let op! Reageer alleen als je minimaal 5 maanden bij dit gezin kunt blijven op onderstaande dagen en tijden

Familie Marie-José

Stad: Amsterdam (log in voor exacte afstand in km)

Hai oppas, voor onze 3 kids zoeken we een actieve en zorgzame oppas. Normaal heb je overdag alleen Sophie van 3, smiddags halen jullie eva en willem uit school. We hebben een elektrische bakfiets voor je ter beschikking zodat je makkelijk overal heen kan. In de vakanties zijn de 3 kids thuis. Einde van de dag kook je voor ze en zorg je dat ze tussen 17.00 en 17.30 aan tafel zitten om te eten. Hoop je snel te ontmoeten!

Hai oppas, wij zijn een vrolijk en dynamisch gezin. Willem van 6 is een echt jongetje, hij wil zijn energie kwijt met fietsen en spelen maar hij houdt r ook van om te oefenen met sommen, te tekenen of met de Lego te spelen. Eva van 5 is een lieve en knuffelige meid die lekker met je wil kletsen en spelen. Ze kan zich goed zelf vermaken met haar poppen maar vindt het ook leuk om te helpen met koken of koekjes te bakken. Sophie van 3 doet graag overal aan mee. Ze is vrolijk en lief maar weer ook precies wat ze wil! Het zijn 3 stoere kids die graag bezig zijn.


Kinderen:
Willem (6 jaar) , Eva (5 jaar) , Sophie (3 jaar)

Start datum: 18 augustus 2020

Aantal dagen: 2

Voorkeursdagen:

Maandag van 10:00 tot 18:00

Dinsdag van 10:00 tot 18:00


Nanny met diploma


Heb je al een account bij Nanny Nina?

Registreer of login om direct te kunnen reageren.

Je kan ook je gegevens hier achterlaten wij zullen contact opnemen.

0 / 150

Hallo! Ik ben Imke, van oppas service Nanny Nina Amsterdam & Amstelveen

Ik ben jouw persoonlijke city captain in Amsterdam & Amstelveen. Bel me gerust met al je oppasvragen, ik help je echt graag!

0630327953

[email protected]