Nanny Nina Gastouder diplomaroute

Gastouder diploma zorg en welzijn Nanny Nina Academy

Nanny Nina Academy, behaal je gastouder diploma

Doe mee met de Nanny Nina Academy en behaal je gastouder diploma. Zet je ervaring om in een wettelijk erkend mbo2 Zorg en Welzijn diploma en behaal zonder lange stages je gastouder diploma. Ideaal naast een andere opleiding, werk of gezin.


Informatie gastouder opleiding Nanny Nina Academy

De Nanny Nina Academy is een online gastouder opleiding waarmee je via een diplomaroute je binnen 4-8 maanden je wettelijk erkende gastouder diploma kan halen.

Inhoud van de gastouder opleiding
De academy bestaat uit een video reeks met daarbij opdrachten. De onderwerpen zijn pedagogische ontwikkeling van kinderen, kinderziekten, hygiëne.

Niveau van de gastouder opleiding
Je volgt een opleiding op niveau MBO2 en rond deze cursus ook af met een erkend diploma waarmee je als gastouder kan gaan werken.

Lengte van de gastouder opleiding
Je bent ongeveer 4-8 maanden bezig en de opleiding kost ongeveer 8 uur per week.

Doelstelling van de gastouder opleiding
Je wordt opgeleid om als gastouder aan het werk te kunnen.

Doelgroep van de gastouder cursus
De gastouder opleiding is bedoeld voor mensen die het geweldig vinden met kinderen te werken. Heb je zelf al kinderen, volg je een opleiding of heb je een andere baan? Dan is deze opleiding ideaal, want je kan thuis studeren en zelf indelen wanneer je studeert.

Aanvangsniveau en speciale voorwaarden
Zie toelatingseisen onderaan deze pagina

Vrijstellingen
Het is niet mogelijk vrijstellingen te krijgen.

Studiemateriaal
Je ontvangt van ons een reader bij de introductie, hier zijn geen extra kosten aan verbonden en het is niet nodig nog extra kosten voor materialen te maken.

Bekijk de 1e video van de e-learning en ontdek hoe de online lessen eruit zien.
Je kan de cursus online volgen. Wel ben je bij de start bijeenkomst en maak je de examens op een examen locatie.

Hoe werkt de Nanny Nina Academy?

De Nanny Nina Academy is een online opleiding die je thuis volgt. Wel ben je bij de start bijeenkomst en maak je de examens op een examen locatie. Je bent ongeveer 4-8 maanden bezig en de opleiding kost ongeveer 8 uur per week.

Wil je deelnemen aan de diplomaroute? Geef je dan via deze link op. Wij bellen je met meer informatie.

Gastouder diploma route erkende mbo 2 nanny academy met door overheid erkend gastouder aan huis diploma

Wat voor gastouder diploma haal je?

  Je sluit de opleiding af met een Europees wettelijk erkend MBO 2 Zorg en Welzijn diploma. Je kan hiermee gastouder worden maar ook in de zorg gaan werken. Hij is officieel erkend door de Nederlandse overheid.

Neem een kijkje in de gastouder diplomaroute

Diplomaroute gastouder diploma nanny academy erkende opleiding mbo2 zorg en welzijn

Hoe ziet de e-learning eruit?

Klik dan op de link om even rond te kijken in de gastouder e-learning


Wat kost deze gastouder opleiding?

  Termijn 1 (inschrijving en intake): €300
  Termijn 2 (schriftelijke en centrale examens): €250
  Termijn 3 (praktijkexamen en keuzedeel examens): €625
  Begeleiding en lessen termijn 4 €1.325,-
  Totaal: €2.500,-

  Vanaf januari 2022 kan je via het STAP budget via ons 1000 euro van de overheid terugkrijgen.

Diplomaroute nanny academy gastouder diploma erkend overheid mbo2 zorg en welzijn nanny worden

Hoe lang duurt de gastouder diplomaroute?

Je kan de diplomaroute in 4-8 maanden afronden. Je krijgt maximaal 8 maanden de tijd. Het kost je 8 uur per week om te leren en dit kan je gewoon thuis doen.

Je volgt alle lessen online in de e-learning

Erkende diploma route zonder stage online e learning erkenning mbo 2 zorg en welzijn nanny nina academy

Welke examens doe je bij de gastouder diplomaroute?

Je volgt de volgende examens:
Nederlands ( lezen, luisteren, schrijven, spreken en gesprekken voeren)
Rekenen
Loopbaan en burgerschap
Beroepsgerichte kennis ( de reader) Meesterproef praktijk examen

 

Kan ik examens herkansen?

Je kan alle vakken keer herkansen. Hier zijn wel kosten aan verbonden die voor de student zijn! kosten voor het praktijk examen herkansen zijn 400 euro. De andere examens zijn 150 euro per examen.
 

Toelatingseisen Nanny Nina Academy

Je bent 18 jaar of ouder; Je spreekt en schrijft Nederlands op niveau 2F of hoger
Je hebt 400 uur oppaservaring opgedaan in de afgelopen 2 jaar, waarvan minimaal 100 uur in het afgelopen jaar. Of je hebt zelf kinderen opgevoed (minimaal 2 jaar) en in de afgelopen twee jaren minimaal 100 uur oppaservaring opgedaan, waarvan minimaal 50 uur in het afgelopen jaar.
Je hebt oppaservaring opgedaan met kinderen van (bij voorkeur) verschillende leeftijden (baby, peuter, jong schoolkind)*
Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een gastouder mee te maken krijgt.
Je voldoet aan de wettelijk vooropleidingseis en kunt dat aantoonbaar maken met een kopie van je diploma, of je beschikt over voldoende praktijkervaring waardoor je in aanmerking komt voor een toelatingsonderzoek.lees meer over deze eis op deze site: https://www.diplomaroute.nl/wettelijke-toelatingseisen-basisberoepsopleiding-mbo-niveau-2/

Gastouder diplomaroute

Wanneer zijn de examens?

De examen data worden bepaald door de overheid, dit zijn 6 momenten in het jaar. Wij organiseren zelf de examens Nederlands Schrijven en spreken en gesprekken voeren. En ook de beroepsgerichte kennistoets. Maar de examens Nederlands lezen en luisteren en Rekenen worden via CITO gemaakt en afgenomen. Mail ons even voor de laatste data! [email protected]

Het schriftelijk theorie examen bij de Diplomaroute Gastouder bestaat uit twee schriftelijke onderdelen, die samen ongeveer 2 uur in beslag nemen. Je kunt voor de schriftelijke examens terecht op een van onze acht examenlocaties. Naast het schriftelijke examen Nederlands schrijven krijg je een beroepsgericht kennistoets gastouder. Deze toets bestaat uit zowel meerkeuzevragen als open vragen. De vragen van deze beroepsgerichte kennistoets zijn gebaseerd op de reader.Een belangrijk onderdeel van de Diplomaroute Gastouder is het praktijkexamen. In dit examen ga je samen met een examinator (assessor) naar je werkplek, waar je gedurende 3,5-4 uur een aantal voorgeschreven opdrachten uitvoert. Bijvoorbeeld een activiteit ondernemen met de kinderen. Een belangrijk onderdeel van het examen voer je uit met minimaal twee opvangkinderen van 1 t/m 7 jaar oud*. * Je kunt dit gastouder examen doen op je eigen adres of op het adres van de oppaskinderen. Ook kun je zelf kiezen met welke kinderen je examen doet, zolang het niet jouw eigen kinderen zijn en zij tussen de 1 en 7 jaar oud zijn. Het huis hoeft nog niet aan alle officiële richtlijnen te voldoen. De omgeving moet kindvriendelijk, hygiënisch, opgeruimd en veilig zijn. Dat betekent dat de examinator zal beoordelen of de omgeving veilig is voor de kinderen waarmee je examen doet. Als je bijvoorbeeld examen doet met een kindje dat net kan lopen, zijn een traphekje en beveiligde stopcontacten nodig. Daarbij is het van belang dat je schoonmaakmiddelen veilig opbergt. De examinator controleert bijvoorbeeld niet of de woning voorzien is van een blusdeken. Na de observatie met de kinderen volgt een simulatieopdracht, een rollenspel en een interview met de examinator. Tijdens dit interview bevraagt de examinator je kennis, houding en vaardigheden die tijdens de observatie niet aan de orde zijn geweest. De examinator zal je ook vragen naar recente praktijkvoorbeelden.

De keuzedeel examens worden waar mogelijk gecombineerd met het praktijkexamen bij de Diplomaroute Gastouder. De keuzedeel examens worden tijdens je telefonische intake verder toegelicht.

 

Hoe weet ik of ik niveau 2f in Rekenen en Nederlands heb?

Goed nieuws: Het reken examen telt niet mee voor je eindresultaat! Nederlands telt wel mee, maar doordat het gemiddelde boven de 5 moet uitkomen kan je wel slagen ook met een onvoldoende op bijvoorbeeld schrijven als je goed spreekt Je kan een oefen examen maken op de website van de overheid: https://oefenen.facet.onl/facet/speler/afname/control

gastouder diploma behalen nanny academy Diplomaroute

Wanneer betaal ik voor de gastouder opleiding?

Je betaalt pas als we elkaar even gesproken hebben en je al je vragen hebt gesteld. Wel kan je pas beginnen als je de betaling voor de 1e termijn hebt gedaan.

diploma route gastouder erkenning mbo2 diplomaroute zorg en welzijn oppas gastouder aan huis man staand

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op we denken graag met je mee.

Groet! Jasmijn en Crystel

Algemene voorwaarden Nanny Nina Academy

Neem contact met ons op

☎️ 06 30229413 

💌 [email protected]