× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Werken via de oppasapp

Hoe werkt betalen via de Nanny Nina app?

Stap 1: De oppas komt oppassen en gaat aan het einde van de dag naar huis
Stap 2: Ze ontvangt op elke laatste werkdag van die week een mailtje met een link om uren door te geven, klik op button “uren invullen”
Stap 3: De oppas vult start tijd en eindtijd per gewerkte dag in en klikt op “stuur voor goedkeuring”
Stap 4: De ouders ontvangen een mailtje met de gewerkte uren, bekijkt ze en klikt op ” keur goed en betaal”. Als het niet klopt kan de ouder een berichte naar de oppas sturen.
Stap 5: De oppas ontvangt 1 dag nadat de ouders op ” betaal” hebben geklikt het bedrag op haar rekening.

Hoe zit met de betalingen? Gaat er al BTW vanaf of moet ik dat zelf nog regelen?

Oppassen gaat volgens de Wet Dienstverlening aan Huis. Dat mag tot een maximum bedrag van 6.075 euro per jaar. Alles wat hierboven komt moet je aangeven bij de belastingdienst, je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeven van de belasting, hier houden wij als Nanny Nina niets van in!

Hoe lang duurt het voor een ik oppas vind?

Voor de vaste oppas: We proberen binnen 1 week een eerste profiel te delen, maar dit kan ook 2 tot 4 weken duren, afhankelijk van waar je woont en welke dagen/tijden je zoekt. Voor af en toe oppas verzoekje duurt het vaak maximaal 4 uur, mits we oppassen in de buurt hebben wonen.

Hoe werkt de betaling van de oppas?

Betalen gaat makkelijk via de app! Als vaste oppas krijg je eind van de week bericht om je uren in te vullen, ouders kunnen dit direct goedkeuren in de Nanny Nina app en dan wordt de betaling voldaan!

Een flexibele oppas krijgt direct na het oppassen uitbetaald, ouders geven zodra ze thuis komen in de app aan hoe lang de oppas er was, de app rekent het bedrag uit en voila! Geen gedoe met contant geld en rekenen meer;)

Zijn de oppassers gescreend?

Jazeker we screenen alle oppas profielen en je kan  zonder referentienummer niet oppassen bij Nanny Nina!

Kost Nanny Nina geld?

Je kan als oppas gratis en verzekerd werken, we houden niets in op je betaling.

Ouders betalen 29% voor de verzekering en app maar niet over de fooi van de oppas. Meer informatie: https://nannynina.nl/oppaswerk/.

1 2 4 5