× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Vaste oppas

Hoeveel kost een oppas cadeaukaart?

Je hebt 2 opties voor de Nanny Nina tegoedbon: optie 1 is een cadeaukaart van €30 en optie 2 is een cadeaukaart van €50.

Hoe werkt de oppas cadeaukaart?

Het perfecte cadeau om te geven of zelf te krijgen! Met de oppas cadeaukaart ontvang je een tegoedbon voor een nanny van Nanny Nina ter waarde van €30 of €50 euro.

 

Ouders kunnen het kaartje geven, nadat ze via Plink €30 of €50 euro hebben betaald. De ontvangers kunnen een oppas boeken via de app, en vervolgens betalen. Bij betaling vullen ze de code in die op de tegoedbon staat.

Ik (oppas) ben ziek! Waar moet ik dit melden?

Wat vervelend dat je ziek bent! Meld dit zo snel mogelijk bij de ouders. Hierdoor kunnen zij de huidige boeking cancelen en een nieuwe aanvraag openzetten.

Wordt er een percentage ingehouden van mijn verdiensten?

Je ontvangt je volledige verdiensten, wij houden daar geen percentage van in.

Waar kan ik zien hoeveel geld ik verdiend heb en wanneer word ik uitbetaald?

Ik ben zwanger en ga binnenkort bevallen. Kan ik daarvoor een nanny regelen?

Wij zouden je zeker kunnen helpen! Hoe het werkt? Dat zal ik even uitleggen! Je kan ons van te voren mailen met je naam, verzoek (in dit geval nanny voor tijdens de bevalling), uitgerekende datum, adres en om hoeveel kinderen het gaat. Dan sturen wij een mail uit naar alle nanny’s in de buurt en vinden hopelijk een perfecte match! De nanny wordt per uur betaald (denk hierbij aan een bedrag tussen de €10 – €14. Het ligt er aan of de moeder uiteindelijk overdag of ’s nachts bevalt. Dan zou het uurtarief nog veranderd kunnen worden!) en voor onze service komt er nog een bedrag van €50 boven op.
1 2 13 14