× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Vaste oppas

Hoe lang duurt het voor een ik oppas vind?

Voor de vaste oppas: We proberen binnen 1 week een eerste profiel te delen, maar dit kan ook 2 tot 4 weken duren, afhankelijk van waar je woont en welke dagen/tijden je zoekt. Voor af en toe oppas verzoekje duurt het vaak maximaal 4 uur, mits we oppassen in de buurt hebben wonen.

Wat als mijn vaste oppas ziek is?

Dat is vervelend maar geen zorgen we regelen een gescreende inval oppas. Je kunt dan in de Nanny Nina app een flexibel verzoek plaatsen en de invaloppasser bij jou in de buurt laten weten of ze beschikbaar zijn. Nog wat extra uitleggen aan de invaloppas? Plan een kwartiertje extra in, zodat je niet hoeft te haasten!

Hoe werkt de betaling van de oppas?

Betalen gaat makkelijk via de app! Als vaste oppas krijg je eind van de week bericht om je uren in te vullen, ouders kunnen dit direct goedkeuren in de Nanny Nina app en dan wordt de betaling voldaan!

Een flexibele oppas krijgt direct na het oppassen uitbetaald, ouders geven zodra ze thuis komen in de app aan hoe lang de oppas er was, de appt rekent het bedrag uit en voila! Geen gedoe met contant geld en rekenen meer;)

Moet ik een opleiding hebben om oppas te worden?

Nee hoor, je kan gewoon beginnen!

 

Gastouder

Gastouders hebben wel een diploma nodig.

 

Krijg ik een uitkering als ik mijn baan als gastouder of nanny verlies?

Je kan als gastouder volgens de Regeling dienstverlening aan huis geen uitkering aanvragen omdat er geen loonheffingen zijn afgedragen.

 

Bijstand

Je kan wel bijstand aanvragen. Bijstand aanvragen kan hier: https://www.uwv.nl/particulieren/direct-doen/aanvragen-bijstandsuitkering.aspx

 

Ik wil graag een vast adresje om op te passen, wat moet ik doen?

Leuk! Gezinnen die op zoek zijn naar een oppas die elke week op dezelfde dagen komt, vind je in deze lijst: https://nannynina.nl/word-oppasser

 

Vast oppasadres

Typ je postcode in en vind gezinnen die bij jou in de buurt op zoek zijn naar een vaste oppas! Een persoonlijk tekstje naar dit gezin maakt de kans groter dat jij wordt gekozen. Vragen over een gezin? Neem via de algemene Nanny Nina chat contact op!

1 2 11 12