× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Oppas algemeen

Hoe lang duurt het voor een ik oppas vind?

Voor de vaste oppas: We proberen binnen 1 week een eerste profiel te delen, maar dit kan ook 2 tot 4 weken duren, afhankelijk van waar je woont en welke dagen/tijden je zoekt. Voor af en toe oppas verzoekje duurt het vaak maximaal 4 uur, mits we oppassen in de buurt hebben wonen.

Wat als mijn vaste oppas ziek is?

Dat is vervelend maar geen zorgen we regelen een gescreende inval oppas. Je kunt dan in de Nanny Nina app een flexibel verzoek plaatsen en de invaloppasser bij jou in de buurt laten weten of ze beschikbaar zijn. Nog wat extra uitleggen aan de invaloppas? Plan een kwartiertje extra in, zodat je niet hoeft te haasten!

Hoe werkt de betaling van de oppas?

Betalen gaat makkelijk via de app! Als vaste oppas krijg je eind van de week bericht om je uren in te vullen, ouders kunnen dit direct goedkeuren in de Nanny Nina app en dan wordt de betaling voldaan!

Een flexibele oppas krijgt direct na het oppassen uitbetaald, ouders geven zodra ze thuis komen in de app aan hoe lang de oppas er was, de app rekent het bedrag uit en voila! Geen gedoe met contant geld en rekenen meer;)

Zijn de oppassers gescreend?

Jazeker we screenen alle oppas profielen en je kan  zonder referentienummer niet oppassen bij Nanny Nina!

Kost Nanny Nina geld?

Je kan als oppas gratis en verzekerd werken, we houden niets in op je betaling.

Ouders betalen 29% voor de verzekering en app maar niet over de fooi van de oppas. Meer informatie: https://nannynina.nl/oppaswerk/.

Ben ik gekozen als oppas?

Als je hebt gereageerd op een oppas oproepje wil je natuurlijk weten of je bent gekozen door het gezin! Maar hoe weet je dit?

Je kunt dit zien in de app, als je bent gekozen als flexibele oppas wordt de aanvraag groen, als de ouders iemand anders hebben gekozen verdwijnt de aanvraag uit je lijst.

Als vaste oppas krijg je van ons een SMS om kennismakingsdata in te vullen. Daar kan je drie momenten kiezen, op die verschillende dagen. De ouders kiezen dan, of laten je via de chat weten wanneer zij beschikbaar zijn.

1 2