× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Nanny Nina oppasapp

Hoe lang duurt het voor een ik oppas vind?

Voor de vaste oppas: We proberen binnen 1 week een eerste profiel te delen, maar dit kan ook 2 tot 4 weken duren, afhankelijk van waar je woont en welke dagen/tijden je zoekt. Voor af en toe oppas verzoekje duurt het vaak maximaal 4 uur, mits we oppassen in de buurt hebben wonen.

Wat als mijn vaste oppas ziek is?

Dat is vervelend maar geen zorgen we regelen een gescreende inval oppas. Je kunt dan in de Nanny Nina app een flexibel verzoek plaatsen en de invaloppasser bij jou in de buurt laten weten of ze beschikbaar zijn. Nog wat extra uitleggen aan de invaloppas? Plan een kwartiertje extra in, zodat je niet hoeft te haasten!

Hoe werkt de betaling van de oppas?

Betalen gaat makkelijk via de app! Als vaste oppas krijg je eind van de week bericht om je uren in te vullen, ouders kunnen dit direct goedkeuren in de Nanny Nina app en dan wordt de betaling voldaan!

Een flexibele oppas krijgt direct na het oppassen uitbetaald, ouders geven zodra ze thuis komen in de app aan hoe lang de oppas er was, de appt rekent het bedrag uit en voila! Geen gedoe met contant geld en rekenen meer;)

Zijn de oppassers gescreend?

Jazeker we screenen alle oppas profielen en je kan  zonder referentienummer niet oppassen bij Nanny Nina!

Kost Nanny Nina geld?

Je kan als oppas gratis en verzekerd werken, we houden niets in op je betaling.

Ouders betalen 15% voor de verzekering en app maar niet over de fooi van de oppas.

Moet ik de oppas doorbetalen als ze ziek is?

De eerste twee dagen dat je ziek bent als vaste oppas krijg je niet betaald. Dit zijn de “wachtdagen”.

 

Ziek

Daarna krijgt de oppas maximaal 6 weken doorbetaald. Dit betreft dan 70% van het loon en zeker minimumloon. Wij regelen een tijdelijke vervangende oppas.

1 2 5 6