× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Nanny Nina oppasapp

Mag ik de oppaskosten aftrekken van de belasting als zzp of ondernemer?

Bij Nanny Nina download je makkelijk een factuur van de gewerkte uren en de betaling voor de oppas. De btw kun je aftrekken van de omzetbelasting (btw belasting). Je kunt de uitgaven voor je oppas als deze zakelijk zijn gemaakt, aftrekken van je inkomsten belasting, zodat je meer overhoudt! De factuur download je makkelijk onder “betalingen”

Hoeveel kost een oppas cadeaukaart?

Je hebt 2 opties voor de Nanny Nina tegoedbon: optie 1 is een cadeaukaart van €30 en optie 2 is een cadeaukaart van €50.

Hoe werkt de oppas cadeaukaart?

Het perfecte cadeau om te geven of zelf te krijgen! Met de oppas cadeaukaart ontvang je een tegoedbon voor een nanny van Nanny Nina ter waarde van €30 of €50 euro.

 

Ouders kunnen het kaartje geven, nadat ze via Plink €30 of €50 euro hebben betaald. De ontvangers kunnen een oppas boeken via de app, en vervolgens betalen. Bij betaling vullen ze de code in die op de tegoedbon staat.

Hoe werkt betalen via de Nanny Nina app?

Stap 1: De oppas komt oppassen en gaat aan het einde van de dag naar huis
Stap 2: Ze ontvangt op elke laatste werkdag van die week een mailtje met een link om uren door te geven, klik op button “uren invullen”
Stap 3: De oppas vult start tijd en eindtijd per gewerkte dag in en klikt op “stuur voor goedkeuring”
Stap 4: De ouders ontvangen een mailtje met de gewerkte uren, bekijkt ze en klikt op ” keur goed en betaal”. Als het niet klopt kan de ouder een berichte naar de oppas sturen.
Stap 5: De oppas ontvangt 1 dag nadat de ouders op ” betaal” hebben geklikt het bedrag op haar rekening.

Ik (oppas) ben ziek! Waar moet ik dit melden?

Wat vervelend dat je ziek bent! Meld dit zo snel mogelijk bij de ouders. Hierdoor kunnen zij de huidige boeking cancelen en een nieuwe aanvraag openzetten.

Wordt er een percentage ingehouden van mijn verdiensten?

Je ontvangt je volledige verdiensten, wij houden daar geen percentage van in.

1 2 8 9