× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Af-en-toe oppas

Hoe zit met de betalingen. Gaat er al btw van af of moet ik dat zelf nog regelen?

Oppassen gaat volgens de wet dienstverlening aan huis. Dat mag tot een maximum bedrag van 6.075 euro per jaar. Alles wat hierboven komt moet je aangeven bij de belastingdienst, Je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeven van de belasting, hier houden wij als Nanny Nina niets van je voor in!

Is het uurtarief per kind of is het zowel hetzelfde bij 1 kind als 4 kinderen?

Er is 1 uurtarief, ongeacht het aantal kinderen! Het is dus voordeliger als je meer dan 1 kindje hebt. Het uurtarief van de nanny staat altijd bij haar profiel voor je de oppas kiest.

Wat gebeurt er als mijn nanny de verkeerde uren heeft ingevuld in de Nanny Nina app?

De ouders kunnen de uren goedkeuren of afkeuren. Je kunt ze een chat sturen om de ouders te vragen de ingevulde uren af te keuren. Als ze dit hebben gedaan, krijg jij een berichtje en kun je de uren nogmaals opgeven. Mochten de ouders de uren al hebben goedgekeurd, dan krijg je de ingevulde uren zoals je ze hebt opgegeven uitbetaald. Je kunt dan komende week het teveel of te weinig aantal uren verrekenen.

Ik wil een oppasverzoek plaatsen, maar weet de specifieke datum nog niet. Kan dat?

We werken anders! We hebben gemerkt dat oppassers vaak helemaal niet kunnen op de dag of avond dat een ouder een oppas zoekt. Oppassers hebben zelf ook een drukke agenda met sport, vriendinnen en feestjes.  Het kost ouders dan alsnog heel veel werk om een oppas te vinden, door steeds berichtje aan oppassers te sturen. Je kunt alleen een boeking plaatsen voor een specifieke datum! Wel kun je deze oppas aangeven als jouw favoriet!! Onder ” account” en dan ” favorieten” Dan vragen we haar als allereerste. Als ze dan niet kan, dan vragen we het aan andere gescreende meiden en kun je een profiel uitkiezen!

Ik zie het uurtarief van de oppas staan, maar wat betaal ik dan aan jullie?

Nanny Nina vraagt 15% bovenop het uurtarief, daarvoor ben je dan ook verzekerd en zorgen we dat onze oppassers altijd gescreend zijn.

Ik zoek een oppas die om de week kan oppassen op woensdag, is dit een vaste of flexibele oppas?

We raden dan aan een verzoek voor Vaste Oppas in te vullen, dan zoeken wij één iemand die elke keer kan komen oppassen. Je hoeft dan niet voor elke woensdag een aparte booking te maken. De oppas krijgt dan elke week bericht om haar uren in te vullen, als zij die week niet is geweest vult ze 0 uren in. Direct na het invullen kan je de betaling voldoen! Veel plezier met je nieuwe oppas!

1 2 8 9