× Close

Veelgestelde vragen

Hier vind álle antwoorden op onze veelgestelde vragen over onze services of app!
Af-en-toe oppas

Hoeveel kost een oppas cadeaukaart?

Je hebt 2 opties voor de Nanny Nina tegoedbon: optie 1 is een cadeaukaart van €30 en optie 2 is een cadeaukaart van €50.

Hoe werkt de oppas cadeaukaart?

Het perfecte cadeau om te geven of zelf te krijgen! Met de oppas cadeaukaart ontvang je een tegoedbon voor een nanny van Nanny Nina ter waarde van €30 of €50 euro.

 

Ouders kunnen het kaartje geven, nadat ze via Plink €30 of €50 euro hebben betaald. De ontvangers kunnen een oppas boeken via de app, en vervolgens betalen. Bij betaling vullen ze de code in die op de tegoedbon staat.

Waar kan ik zien hoeveel geld ik verdiend heb en wanneer word ik uitbetaald?

Hoe zie ik dat ik niet ben gekozen als oppas?

Dit zie je in de Nanny Nina app, bij Verzoekjes. Bij een vast oppasgezin staat er ‘afgewezen’ wanneer het gezin een andere oppas heeft gekozen. Bij een éémalig/flexibel verzoek wordt het verzoek rood. Je kunt dan andere plannen maken voor jouw avond, of op een nieuw verzoekje reageren!

Hoe zit met de betalingen? Gaat er al BTW vanaf of moet ik dat zelf nog regelen?

Oppassen gaat volgens de Wet Dienstverlening aan Huis. Dat mag tot een maximum bedrag van 6.075 euro per jaar. Alles wat hierboven komt moet je aangeven bij de belastingdienst, je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeven van de belasting, hier houden wij als Nanny Nina niets van in!

Is het uurtarief per kind of is het zowel hetzelfde bij 1 kind als 4 kinderen?

Er is 1 uurtarief, ongeacht het aantal kinderen! Het is dus voordeliger als je meer dan 1 kindje hebt. Het uurtarief van de nanny staat altijd bij haar profiel voor je de oppas kiest.

1 2 9 10