× Close

Bruiloftoppas of oppas voor event nodig?

bruiloftoppas of oppas voor event vermaken kinderen buiten in de zon. De oppassers dragen een Tshirt met Nanny Nina logo en staan onder vlaggetjes en ballonnen in de zon
Dien een aanvraag in voor jouw event of bruiloft en vind de perfecte oppas!
Bij een speciale of bijzondere gelegenheid moet er vaak veel worden geregeld. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je de kinderen van de gasten moet vermaken tijdens jullie event of bruiloft? Of geef je een kinderfeestje maar kan je wel een extra paar handen en ogen gebruiken? Nanny Nina helpt je uit de brand! Want ook voor bijzondere gelegenheden zorgen onze gescreende oppassers ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de zorg voor de kinderen. Dan kan jij lekker genieten van je speciale dag.

Wat kost een event of bruiloft oppas?

Je betaalt eenmalig servicekosten aan Nanny Nina voor het zoeken en screenen en 10 euro per uur voor de oppas zelf. 

Servicekosten:

1 nanny:                  € 75

2 nanny’s:               € 150

3 nanny’s:               € 200

Tip: We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kinderen.

bruid staat op rode auto met luchtbalonnen op de achtergrond en lacht naar de oppas die de foto neemt

Dien jouw oppas aanvraag in✨

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Bijvoorbeeld kinderfeestje, bruiloft, zakelijk event etc.
  • We raden aan om 1 nanny per +-5 kinderen te vragen. Dit hangt af van de leeftijd van de kids en de activiteit waar het voor nodig is. Onze ervaring is dat kindjes jonger dan 2, vaak toch dichtbij hun ouders willen blijven 🙂 Voor tips/advies, bel ons gerust!
logo van KLM
Rode kruis logo
npo 1 logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo