× Close

Bruiloftoppas of oppas voor event nodig?

bruiloftoppas of oppas voor event vermaken kinderen buiten in de zon. De oppassers dragen een Tshirt met Nanny Nina logo en staan onder vlaggetjes en ballonnen in de zon
Dien een aanvraag in voor jouw event of bruiloft en vind de perfecte oppas!
Bij een speciale of bijzondere gelegenheid moet er vaak veel worden geregeld. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je de kinderen van de gasten moet vermaken tijdens jullie event of bruiloft? Of geef je een kinderfeestje maar kan je wel een extra paar handen en ogen gebruiken? Nanny Nina helpt je uit de brand! Want ook voor bijzondere gelegenheden zorgen onze gescreende oppassers ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de zorg voor de kinderen. Dan kan jij lekker genieten van je speciale dag.

Wat kost een event of bruiloft oppas?

Je betaalt eenmalig servicekosten aan Nanny Nina voor het zoeken en screenen en 14 euro per uur voor de oppas zelf. 

Servicekosten:

1 nanny:                  € 75

2 nanny’s:               € 150

3 nanny’s:               € 200

Tip: We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kinderen.bruid staat op rode auto met luchtbalonnen op de achtergrond en lacht naar de oppas die de foto neemt

Dien jouw oppas aanvraag in✨

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Bijvoorbeeld kinderfeestje, bruiloft, zakelijk event etc.
 • We raden aan om 1 nanny per +-5 kinderen te vragen. Dit hangt af van de leeftijd van de kids en de activiteit waar het voor nodig is. Onze ervaring is dat kindjes jonger dan 2, vaak toch dichtbij hun ouders willen blijven 🙂 Voor tips/advies, bel ons gerust!
logo van KLM
Rode kruis logo
npo 1 logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo
oppas staat in yoga houding met oppaskindje op mat

Vragen van andere ouders

Wat kost een oppas voor mijn event of bruiloft?

We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kinderen.

1 nanny:                  € 75

2 nanny’s:               € 150

3 nanny’s:               € 200

Naast bovenstaande kosten betaal je de oppas(sers) €14 per persoon per uur. Het is gebruikelijk om met te oppas af te spreken of en zo ja, hoeveel je zijn/haar reiskosten vergoedt.

Wat betekent no cure no pay bij jullie?

Als je geen geschikte oppas kan vinden via ons bestand, dan betaal je dus ook geen servicekosten aan ons. Wel zo eerlijk!

Moet je zelf nog spellen en spullen klaarzetten op locatie?

We krijgen vaak de vraag van ouders of ze zelf naast het bruiloft pakketje voor de oppas nog dingen klaar moeten zetten. Dat is inderdaad zo! Het is heel prettig als er een speelhoekje is voor de kinderen of een kindertafel met papier en pennen. Dit neemt de oppas namelijk niet allemaal mee.

De oppas kan een teken- en knutselworkshop geven. Fijn als je dus zelf voor een tafel met wat teken- en knutselspullen kunt zorgen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een bloemenkrans of kroontjes van papier. Zo lopen de kinderen er als echte prinsessen en koningen feestelijk bij op de bruiloft.

Ik wil graag een oppas met een VOG/EHBO-diploma, kan dit?

Sommige van onze oppassers hebben een erkend EHBO-diploma en een VOG. Vind je het belangrijk dat jouw bruiloft oppas een EHBO-diploma en/of een VOG heeft? Geef dit dan aan bij je aanvraag dan zorgen wij dat je een gecertificeerde oppas op je feestdag hebt!

Kan ik ook een oppas via jullie boeken voor een kinderfeestje?

Pfoe, met een kinderfeestje kan je wel een extra paar handen en ogen gebruiken! Onze oppassers vinden het superleuk om je te helpen! De oppas speelt met de kinderen en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Voor een aanvraag mail naar [email protected]

Ik ben op vakantie en zoek een oppas voor een avond, kan dit?

Dit kan zeker! Een hoteloppas is vrij gebruikelijk bij ons. Wil je rustig uit eten? De oppas kan een avondje komen oppassen in het hotel of de air-BnB. Als het om wat uurtjes overdag gaat, kan de oppas ook met de kinderen op stap om samen de stad te ontdekken. Speeltuinen, de dierentuin of naar het strand. Zo kun jij lekker een dagje zelf op stap terwijl de kinderen de leukste activiteiten ondernemen met de oppas. De kinderen zullen een topdag hebben! Het kost €29,50 euro servicekosten per dag plus het uurloon van de oppas. Je betaalt via onze app, zodat je oppas verzekerd is. Voor een aanvraag mail naar [email protected]

Meer veelgestelde vragen

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op jouw event of bruiloft hebt staan.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Daarnaast hebben wij ook een ander soort ‘verzekering’, namelijk dat je altijd een vervangende oppas kan zoeken als jouw vaste oppas een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag.team nanny nina selfie op kantoor in haarlem met 5 dames die achter een vergadertafel zitten

Andere services van Nanny Nina

Nanny Nina
Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

Meer veelgestelde vragen
Nanny Nina

Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

 • 1 vaste oppas op vaste dagen
 • Hulp met schoolwerk & huishouden
 • 98% match binnen 2 dagen
Meer info
Nanny Nina
Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

Meer info
Nanny Nina

Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

 • Plaats boeking en ontvang reacties
 • Boek steeds jouw favoriete oppas
 • Boek tot 30 min. van tevoren
Meer info
Nanny Nina
Gastouder

Gem. €14,- per uur

Meer info
Nanny Nina

Gastouder

Gem. €14,- per uur

 • Kinderopvangtoeslag
 • Hulp met huishouden
 • Gastouder blijft minimaal 1 jaar
Meer info
Nanny Nina
Au pair

Gem. €340,- per maand

Meer info
Nanny Nina

Au pair

Gem. €340,- per maand

 • Flexibele oppastijden
 • Goedkoper dan de BSO
 • Woont bij jou in huis
Meer info

Over ons

contact nodig met nanny nina? Op deze foto zie je tweeling oprichters eigenaressen Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok lachend in de camera met rode lippenstift op
Wij zorgen voor de perfecte match tussen gezinnen en hun nieuwe favoriete persoon in huis!
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is de perfecte match te vinden tussen ouders en hun oppas, gastouder of au pair. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppassers op zoek naar hen ideale gezin. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de opvang in no time geregeld. Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze oppassers om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. In de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in vier maanden op tot pedagogisch professional, zodat ze vervolgens aan de slag kunnen gaan als gastouder.
Lees meer