× Close
About Us Image
Over ons

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke natuurlijk lieve nanny’s met voor elk gezin de perfecte match. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld.

Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze nanny’s om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. Op de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in zes maanden op tot pedagogisch professional om aan de slag te gaan als gastouder. We helpen graag vrouwen in hun kracht, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Wat is het gemiddelde oppastarief?

Datum: 15/06/2021
Auteur:
Over de Auteur: Dit blog is gepubliceerd door iemand binnen het team van Nanny Nina. We hopen je te informeren, verrassen en te verblijden met onze content!

Wat kost een oppas nu eigenlijk per uur? Sommige services vragen een bedrag per uur en zijn alle oppassen dezelfde prijs? Bij ons werkt het altijd volgens een no cure no pay regeling. Hebben we geen oppas voor je dan betaal je ook geen servicekosten! Je betaalt bij ons voor 2 dingen: het uurtarief van de oppas en de servicekosten. De oppas kiest zelf een oppastarief waarvoor ze wil werken. Heel vaak kun je hier wel nog over praten en onderhandelen.

Hoeveel kost een oppas per uur?

 Uurtarief vaste oppasUurtarief oppas aan huis (met toeslag)
Kinderen slapen€ 4,00 – € 9,00€ 8,00 – € 12,00
Kinderen wakker€ 7,00 – € 15,00€ 15,00 – € 18,00
   
Servicekosten Nanny Nina   € 69,00 tot € 189,00€ 75,00 tot € 99,00 + € 1,75 per uur

Gemiddelde oppastarief

Het gemiddelde oppastarief is afhankelijk van hoe oud je oppas is en ook waar ze woont. In Amsterdam is het oppastarief namelijk hoger dan in Groningen! Ook is het gemiddelde oppastarief afhankelijk van het aantal ervaring dat de oppas heeft. 

Ouder die het gemiddelde oppastarief online betaalt via de Nanny Nina app

De servicekosten van Nanny Nina

De servicekosten van Nanny Nina betaal je zodat je ons altijd kan bellen en je de allerleukste en gescreende oppassen hebt! Daarnaast regelt Nanny Nina vervanging bij ziekte, en zorgt Nanny Nina dat de verzekering in orde is. De servicekosten betaal je maandelijks zolang als je gebruik maakt van een oppas of nanny die je via ons kent. Daarnaast ontwikkelen we de app en ons platform van deze kosten:)

Benieuwd naar de servicekosten? Kies dan eerst even welke type oppas past bij jouw vraag past, dan kunnen we je de goede prijs duidelijk laten zien!

Meest gestelde vragen over het hebben van een oppas

Betaal ik de oppas cash?

Nee! Aan het eind van de maand vult de professionele nanny de gewerkte uren in en sturen wij u een urenoverzicht en betaling op een factuur. U maakt dit bedrag aan ons over en wij betalen de professionele nanny

Betaal ik de oppas als ik eerder thuis ben van werk of een etentje?

Nee, je betaalt alleen voor de uren die je oppas daadwerkelijk heeft gewerkt.

Wat gebeurt er als een oppas na een maand niet bevalt?

Een kennismaking met de oppas geeft vaak al een goed beeld van of er een klik is of niet. Maar toch blijft het vaak nog aankijken. Als het toch niet de perfecte match met jullie gezin is, gaan wij op zoek naar een vervangende oppas! 

Gerelateerde berichten