Blog \ Wat kost een oppas per uur?

Wat kost een oppas per uur?

Wat zijn gemiddelde tarieven voor een oppas en wat betaal ik voor de service?

Wat is nu eigenlijk normaal om te betalen voor je oppas? Sommige services vragen een bedrag per uur en zijn alle oppassen dezelfde prijs? Bij ons werkt het altijd volgens een no cure no pay regeling. Hebben we geen oppas voor je dan betaal je ook geen servicekosten! Je betaalt bij ons voor 2 dingen: het uurtarief van de oppas en de servicekosten. De oppas kiest zelf een oppastarief waarvoor ze wil werken. Heel vaak kun je hier wel nog over praten en onderhandelen.

 

Gemiddelde oppas uurtarieven

  • Kinderen slapen ( €4-€9 euro per uur)

  • Kinderen wakker ( €7 -€15 euro per uur)

 

Professioneel Nanny uurtarieven ( dames met diploma en opvangtoeslag )

  • Kinderen slapen ( €8-€12 per uur)

  • Kinderen wakker ( €12 - €20euro per uur)

Daarnaast betaal je onze servicekosten per maand

  • Af en toe een Oppasservice: €14,99 per maand

  • vaste dagen oppasservice: €69 tot €189 per maand

  • Nannyservice met toeslag : €75 tot €99 per maand + 1,75 per uur.

 

Uurtarief van de oppas of nanny

Het gemiddelde uurtarief is afhankelijk van hoe oud je oppas is en ook waar ze woont. In Amsterdam vragen oppassen namelijk meer per uur dan in Groningen!

 

De service kosten

De servicekosten betaal je zodat je ons altijd kan bellen en je de allerleukste en gescreende oppassen hebt! Daarnaast regelen we vervanging bij ziekte, en zorgen dat de verzekering in orde is. De servicekosten betaal je maandelijks zolang als je gebruik maakt van een oppas of nanny die je via ons kent. Daarnaast ontwikkelen we de app en ons platform van deze kosten:)

Benieuwd naar de servicekosten? Kies dan eerst even welke type oppas past bij jouw vraag past, dan kunnen we je de goede prijs duidelijk laten zien!