Blog \ Wat kost een oppas in Den Haag?

Wat kost een oppas in Den Haag?

Een betrouwbare oppas die je kinderen uit school haalt, ze naar sport en activiteiten brengt of ze thuis vermaakt, samen met ze eet en die tevens door ons gescreend is! 

oppas die een kindje in de lucht gooit

Dit klinkt voor veel ouders als een uitkomst, maar zit hier niet een enorm prijskaartje aan? Benieuwd welke opties wij allemaal bieden en welke kosten hierbij komen kijken? Lees dan gauw verder!

Het boeken van een ‘af en toe oppas’

Allereerst kun je gemakkelijk op onze site een ‘af en toe oppas’ boeken. Dit is een oppas die een middagje of avondje bij jullie komt oppassen. Voor een maandelijks membership van €14,99 kun je onbeperkt aanvragen indienen. Oppassers reageren op de aanvraag en je kunt zelf de leukste oppas uitkiezen!

 

De kosten van een ‘vaste oppas’

Ben je op zoek naar een vast gezicht die helpt met het huishouden, boodschappen doet, de kinderen uit school haalt, ze naar sport of andere activiteiten brengt en voor ze kookt? Dan kun je kiezen voor een ‘vaste oppas overdag’. Afhankelijk van het aantal dagen dat je een nanny zoekt variëren de membership kosten tussen de €39 en €189 per maand. Daarop komt het uurtarief van de oppas, dat varieert tussen de €8 en €14 per uur.

 

Voor dit bedrag zoeken wij een betrouwbare oppas voor overdag of na school. Wanneer je een aanvraag indient nemen wij eerst contact op om te bespreken wat jullie zoeken in een oppas en om toe te lichten hoe het proces verder gaat verlopen. Bovendien kun je aangeven welke eisen jullie hebben; zoek je een oppas die kan koken, die beschikt over een rijbewijs, ervaring heeft met kinderen jonger dan twee jaar of kan helpen met huiswerk? Wij gaan op zoek naar een oppas die past bij jullie gezin! Voordat we een oppasprofiel doorsturen hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met de oppas. Zo checken wij onze oppassers waardoor je een betrouwbare oppas krijgt doorgestuurd.

 

De voordelen van een membership bij Nanny Nina

Naast het vinden van een geschikte oppas bevat het membership nog een aantal voordelen:

  • No cure, no pay! Wanneer we geen geschikte oppas vinden hoef je natuurlijk niks te betalen.
  • Oppasgarantie! Je zit nooit zonder oppas. Wanneer je oppas ziek is zoeken wij vervanging en ook last-minute zorgen wij dat je een oppas hebt. Mocht je huidige oppas stoppen krijg je bovendien binnen twee weken een nieuw profiel doorgestuurd.
  • Het membership is inclusief flexibele oppas service in de avond. Je kunt dus onbeperkt aanvragen indienen voor een avondje oppas.
  • Je kunt altijd met ons contact opnemen als er vragen of problemen zijn. Er zit een heel leuk cityteam in Den Haag dat altijd bereid is om te helpen ☺.

 

De gastouder aan huis

Naast een avondoppas en een naschoolse oppas bieden wij ook gastouders aan. Vanaf 20 uur per week kun je in aanmerking komen voor een gastouder. Dit is een gediplomeerde nanny aan huis, waarbij je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het membership van de gastouderservice kost €129 per maand en het uurtarief van gastouders ligt tussen de €13 en €18 per uur. Voor de gastouderservice gelden dezelfde voordelen als voor een nanny, bijkomend dat wij de aansprakelijkheidsverzekering en administratie regelen. Op korte termijn een oppas nodig? Overweeg dan een nanny, aangezien er voor gastouders veel regels bij komen kijken waardoor het zoekproces minimaal een maand duurt.

 

Meer informatie of een aanvraag indienen? Kijk op www.nannynina.nl of bel naar

06-41633911