Blog Waarom betaal ik eigenlijk aan Nanny Nina en ook nog het oppas tarief?

Waarom betaal ik ook maandelijks aan Nanny Nina?

De flexibele oppas service is gratis!

 

 

Waarom betaal ik ook aan maandelijks Nanny Nina?

Aan Nanny Nina betaal je een maandelijks bedrag als je een vaste oppas hebt. Maar waarom betaal je alleen maandelijks bij een vaste oppas aan Nanny Nina? Dat is omdat het heel lastig is om een fijne oppas of gastouder te vinden die daadwerkelijk kan op de dagen dat jij een oppas nodig hebt. En iemand die ook meerdere maanden kan blijven zodat je niet te veel wisselende gezichten hebt voor je kinderen. Iemand die oprecht van kinderen houdt, ze helpt ontwikkelen, lol met ze maakt en ervoor zorgt dat ze zich geborgen voelen. 

 

Wilde avonturen voor je oppas?

Daarnaast zijn oppassers vaak jongere dames die nog allerlei avonturen mee willen maken. Of verliefd worden op een australische surfer. Dat kan gebeuren en poef weg zijn ze. En jij hebt een probleem, want er is een lange wachtrij bij de bso. Exact dit probleem lossen wij op, want we werken met mensen en als iemand andere plannen heeft en weg wil dan kan je daar weinig aan veranderen. Wij zorgen dat je meteen een andere fijne oppas klaar hebt staan. Dat is waar je voor betaalt, mischien een beetje een soort oppas verzekering. 

 

Oppas aan huis zekerheid oppas verzekering waar je voor betaalt bij oppasservice nanny nina gastouder aan huis spijkerrokje met kinderen in keuken

 

Makkelijk je oppas betalen via de Nanny Nina app

Als je onze oppas app download kan je ook heel makkelijk betalen en bijhouden welke uren je oppas heeft gewerkt. Was nog nooit zo makkelijk en je hebt geen gedoe met contant geldt of uren bijhouden op een briefje. En weet je wat? Hierdoor is het meteen voor je oppas haar of zijn veiligheid ook veel beter geregeld en wordt de belastingaangifte doen een stuk makkelijker. Fijn voor iedereen dus. 

 

Heb je vragen over de service van Nanny Nina?

Bel ons gerust even!

Algemeen nummer: 06 30229413